IVAN TODOROV 98 ET / IT DESIGN
Маркетинг/Реклама/ПР


IVAN TODOROV 98 ET / IT DESIGN

За компанията
IT DESIGN adv. е рекламна агенция, предлагаща пълно рекламно обслужване на своите клиенти. Ние притежаваме опит и умения обхващащи целия процес по създаването на търговката марка на клиента, нейното позициониране на пазара и провеждането на рекламните кампании, съпътстващи налагането и. Работим с всички съвременни графични инструменти и ресурси, както и с технологии като Интернет, за които покритието няма географско определение, предлагайки на клиентите си богат ресурс от собствени услуги:
Лого дизайн, търговски марки, създаване на фирмени послания, корпоративен дизайн, дизайн на опаковки, WEB дизайн, печатна реклама, ТВ и радио реклама, транспортна и външна реклама, сувенирна реклама, медиа планиране, провеждане на рекламни кампании, цифров широкоформатен и офсет печат, цифрова фотография.

В стремежа си да предложим възможно най-доброто обслужване, IT DESIGN adv. предлага и услуги на партньори в комуникациите:
Маркетингови и рейтингови изследвания, ТВ продукция, запис и продуциране на аудио и тв клипове, медиа купуване, представяне по време на панаири и изложби.
Контакти
IVAN TODOROV 98 ET / IT DESIGN
ЕИК: 114125303
Адрес: 5800 Плевен, пл. "Македония" 8
Телефон: 064 970 525
 www.itdesign.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от IVAN TODOROV 98 ET / IT DESIGN по имейл. Email:  
Корпортивен профил на IVAN TODOROV 98 ET / IT DESIGN в Jobs.bg. ©2020