БГ Сервиз ООД
B2B IT услуги в две основни направления - компютърна поддръжка и разработка и внедряване на софтуерни системи адаптирани спрямо клиента Служители: 40; Брой ИТ специалисти: 37; Градове: София, Варна; Година на основаване: 2002; Придобивки:  Здравна застраховка;    Мултиспорт карта;    2 пъти годишно тиймбилдинги;  


БГ Сервиз ООД

За компанията
БГСервиз ООД е специализирана в предоставяне
на B2B услуги в областта на информационните
технологии. Основен фокус е предоставянето на качествен и адекватен отговор на изискванията на Клиента и успешното трансформиране на инвестициите в информационни технологии в растеж и печалба. Тази стратегия ни помогна за няколко години да извървим пътя от двама специалисти в стая под наем до сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 27000, ISO 20000 и ISO 14000 компания от 40 човека с офиси в София, Варна

Кои са нашите основни дейности?

Компютърна поддръжка (ИТ отдел под наем)
Ежедневно сe грижим за безпроблемното функциониране на над 3000 компютъра и 400 сървърни и комуникационни устройства при нашите клиенти, като ефективно заместваме или допълваме вътрешния им ИТ отдел. БГСервиз може да бъде една точка за контакт за всички Ваши нужди в сферата на информационните технологии – от доставка на техника до консултиране развитието на Вашата инфраструктура съобразно дългосрочната стратегия и бизнес плановете Ви.

Управление на ИТ проекти
Имаме зад гърба си множество успешни проекти, обхващащи дейности от внедряване на различни софтуерни решения до проектиране и инвеститорски контрол на слаботокови системи в проекти като хотели, бизнес сгради и търговски центрове.

Софтуер за управление на бизнеса
БГСервиз разработи nZoom - собствена платформа за управление на бизнес процеси, която се настройва спрямо изискванията на всеки един клиент. Софтуерното решение включва в себе си възможности за управление на взаимоотношенията с клиентите, документооборота, вътрешната комуникация, проектите и анализ и прогноза на финансовите потоци на една компания.
Кариера в компанията
БГСервиз е малка компания с относително плоска йерархична структура. Което означва, че перспективите за професионално развитие са свързани с хоризонтално израстване и реализация, а не с вартикално такова. 
Това, което можем да гарантираме, е че ще работите с колеги, които разбират от работата си, а мениджмънта на компанията ще насърчи специализацията, която сте избрали.
Контакти
БГ Сервиз ООД
ЕИК: 130884821
Телефон: 0700 40 800; 052/633523
 www.bgservice.net
Искам да получавам известия за новите обяви от БГ Сервиз ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БГ Сервиз ООД в Jobs.bg. ©2020