ЮРОСПИЙД ООД
Транспорт и логистика
ЮРОСПИЙД ООД
За компанията

ЮРОСПИЙД – СЪЗДАВАНЕ НА ФИРМАТА

Юроспийд е самостоятелно юридическо лице от 1994г.

АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ

Вече 22 години  Юроспийд е на своето място сред най-уважаваните български превозвачи. Работим със 130 нови товарни  автокомпозиции, по международни и вътрешни релации. Извършват се превози на комплектни, частични и групажни товари. Влекачи DAF Евро 6.,нови ремаркета.

ЛОГИСТИКА, МУЛТИМОДАЛНИ РЕШЕНИЯ

Основна фирмена цел е цялостната логистична организация с бързо и точно товарене, съхранение, обработка, превоз и навременна доставка на пратките, с което да увеличим ефективността на основната дейност на клиента.

Логистичен център Юроспийд е създаден през 2004 на ЖП гара Петърч – на 15км западно от София, с директен достъп до ЖП коловоз. Обща площ е около 26 000 m2, в т.ч. над 7000 m2 паркинги и маневрени площи, сгради с разгъната площ от над 5000 m2 в т.ч. административни, складови и производствени площи. Така започна прилагането и на комплексни логистични решения – включително и комбинирани превози: ЖП-Автомобилен транспорт.

МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ И РАБОТА С ДИСТРИБУТОРСКИ ВЕРИГИ

Вече 22 години Юроспийд ООД е предпочитан превозвач на бутилирани български вина за Западна Европа на най-големите корпоративни износители за Великобритания, Белгия, Холандия и Германия. Доставяме директно до рампа на най-големите дистрибуторски вериги в Европа като: TESCO, SAINSBURY ‘ S , SOMERFIELD, WAITROSE, MORRISONS и др. 

ЕФЕКТИВНОСТ НА ТРАНСПОРТНИТЕ ПРОЦЕСИ

Всеки от етапите на транспортния процес, изисква съсредоточеност и професионализъм във всеки детайл. Юроспийд разполага с опитен и отлично мотивиран екип, действащ с пределна координация, максимално подпомогнат от използването на най-новите комуникационни технологии между всички звена в нашата организация и клиентите ни. Всичко това, води до успешно решаване на транспортните задачи и намаляване на разходите за клиентите.

ВРЪЗКИ

За ефективна организацията на превозите и обработката на товарите и документацията, поддържаме и развиваме мрежа от партньорски фирми от България, Великобритания, Белгия, Холандия, Германия, Франция.

БЪДЕЩЕ

С натрупания солиден международен опит и фирмена култура, постоянно увеличаваме вида услуги и качеството на обслужване на клиентите – с бързи темпове и по нови направления.

Кариера в компанията

Ръководството на „Юроспийд" ООД е убедено, че успехът на структурата минава през личния успех на всеки наш работник или служител. Това е водещата максима на политиката на компанията  в областта на човешките ресурси. Нашата цел е честно отношение към служителите, както и почтеност и уважение към всеки с принос за нашия успех. Юроспийд ООД  трябва да бъде място, където всеки се чувства ценен, уважаван с възможности за развитие.

Ние в Юроспийд ООД се грижим за нашите работници и служители. За нас е важно те  да се чувстват  оценени и обгрижвани по всички възможни начини.

В дългосрочен план тяхното благополучие е ключът към нашия успех.

На практика това означава, че работниците и  служителите ни получават страхотни преимущества. Вижте какви са те!

1. Юроспийд ООД  насърчава отдадеността и дългосрочната работа.

Всеки месец управителите и собственици на Юроспийд ООД,  дават на свойте работници и служители без оглед на позиция и заплата Бонуси за икономично управление, бонус за дългогодишен служител, допълнително материално стимулиране и др..

Като работник или служител на Юроспийд ООД, Вие ще можете да се възползвате от развитието на компанията.

2. Юроспийд ООД  осигурява вътрешно обучение на всяко ниво. Искаме нашето Дружество  да бъде място, където нашите работници и  служители се чувстват оценени и имат възможност да се развиват. Постигаме това с възможности за повишение и развитие. Предлагаме и въвеждащи обучителни програми за Диспечер и  Международен шофьор.

3. Вярваме, че обратната връзка и оценката на работата е от решаващо значение за развитието и удовлетворението на нашите работници и служители. Нашите периодични  прегледи на заплатите са само някои от начините, с които гарантираме техния растеж. За нас личното и професионалното развитие на работниците и служителите ни е неделима част от развитието на Юроспийд ООД. Заедно можем да продължим да работим за успеха на компанията.

Желаете ли да станете част от екипа на ЮРОСПИЙД ?

Ако желаете да се присъедините към нашия екип от професионалисти, да получавате конкурентно възнаграждение и достъп до атрактивен пакет от социални придобивки, можете да посетите нашият фирмен сайт, бутон „РАБОТА“, където ще откриете списък с всички актуални свободни позиции към момента. 

Контакти
Адрес: с. Петърч, община Костинброд, област Софийска, жп.гара Петърч, Индустриална зона
Телефон: 02/4024210; 0882732010
http://eu-speed.com/
Искам да получавам известия за новите обяви от ЮРОСПИЙД ООД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Всички обяви на ЮРОСПИЙД ООД
  Длъжност
22.07.16 МЕЖДУНАРОДНИ ШОФЬОРИ БЕЗ ОПИТ И С КАТЕГОРИЯ С+Е София
13.07.16 МЕЖДУНАРОДНИ ШОФЬОРИ прави курсове София
04.07.16 ДИСПЕЧЕР ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА София
12.07.16 ОФИС АСИСТЕНТ с. Петърч
12.07.16 ОФИС АСИСТЕНТ Сливница
12.07.16 ОФИС АСИСТЕНТ Костинброд
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на ЮРОСПИЙД ООД в Jobs.bg. ©2016