TBI Info AD
Информационни технологии


TBI Info AD

За компанията

Ти Би Ай Инфо ООД е консултантска компания създадена през 2002 г.

Предметът на дейност на фирмата е разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса, мобилни приложения и облачни системи. В компанията работят около 50 компетентни и високо квалифицирани професионалисти (ИТ специалисти, експерти по поддръжка, бизнес консултанти, програмисти и др.), които успешно реализират целия спектър от дейности по внедряване на информационни системи за оптимизиране и автоматизиране на бизнес процесите при клиенти от различни сфери на корпоративния бизнес и държавната администрация.

Ти Би Ай Инфо е Златен партньор на Oracle, и значителна част от проектите на компанията са свързани именно с внедряване на Oracle решения и технологии - ERP, CRM, бази данни и т.н.

Ти Би Ай Инфо  е част от Vienna Insurance Group и се  специализира и в разработване и внедряване на проекти, базирани на SAP. Компанията се позиционира в групата като гъвкав и надежден консултант, предлагащ съчетание от експертиза в нишов бранш, едновременно специализиран в застрахователни и софтуерни познания.

 
Контакти
TBI Info AD
ЕИК: 205982173
Адрес: 1408 София, ул.Балша, бл.8, ет. 2 и 3
Телефон: 0885532304
 www.tbiinfo.eu
Политика за защита на личните данни на TBI Info AD

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - TBI Info AD
Искам да получавам известия за новите обяви от TBI Info AD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на TBI Info AD в Jobs.bg. ©2020