ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД
Маркетинг/Реклама/ПР, Производство

ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Джей Пойнт Плюс ООД е фирма за дигитален печат, офсетов печат и довършителни книговезки услуги. От създаването си през 2007 г., компанията произвежда печатни рекламни материали за бизнеса и индивидуални клиенти. Печатната база на фирмата включва над 30 машини от водещи производители на полиграфическа техника. Джей Пойнт Плюс разполага с технологии за дигитален печат, офсетов печат, дигитално УВ лакиране, ламиниране, liquid metal печат, лазерно рязане и гравиране, преге, щанцоване и др. Благодарение на постоянните инвестиции в оборудване, фирмата има възможност да предлага на клиентите си изработка на богата гама от печатни материали, включително визитки, дипляни, брошури, каталози, картички, стикери, етикети, торбички, опаковки, папки, менюта, книжки, фотоалбуми, POS материали, тефтери, календари, пирамидки, рекламни стелажи и много други.

През 2012 г. Джей Пойнт Плюс разширява своята дейност с производство на пластмасови карти чрез своя бранд J Point Cards, предлагайки изработка на PVC карти за достъп, клиентски карти, клубни карти, идентификационни карти и още. Джей Пойнт Плюс притежава и web-to-print портала Print2day.bg, чрез който предлага онлайн платформа за бързи поръчки на печатни материали по предварително зададени критерии.

Философията на компанията е да предлага на своите клиенти най-новите печатни иновации и креативни полиграфически решения, като поддържа високо ниво на качество и обслужване и кратки срокове за изпълнение на поръчките.

Сред клиентите на Джей Пойнт Плюс са водещи рекламни агенции, мобилни оператори, фармацевтични компании, големите производители на алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

Кариера в компанията

През годините Джей Пойнт Плюс успя да изгради млад и динамичен екип, който непрекъснато се увеличава и понастоящем наброява близо 100 души, разпределени в три офиса на ключови локации в София. Компанията предлага на своите служители обучение в сферата на полиграфическите услуги и възможността да работят и да се развиват в дългосрочен план в една модерна и спокойна работна среда, с конкурентно възнаграждение.

Джей Пойнт Плюс организира и стажантски програми и семинари за студенти по графичен дизайн, реклама и предпечат, чрез които дава възможност на млади и амбициозни хора да развиват своите знания и умения в тази насока.

 
Контакти
ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД
ЕИК: 175391891
Адрес: София 1510, ул. Иван Маринов Йончев 14
Телефон: 02 437 37 99
 www.j-point.net
 https://www.linkedin.com/company/j-point-group/
 https://www.facebook.com/jpointgroup
Политика за защита на личните данни на ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ДЖЕЙ ПОЙНТ ПЛЮС ООД в Jobs.bg. ©2020