АСАП ЕООД
ASAP има 3 основни линии на бизнес: Системна интеграция и поддръжка, Разработка на софтуер, Обучения и сертификация. Година на основаване: 2007; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Възможност за работа от вкъщи;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Безплатни напитки в офиса;  

АСАП ЕООД

За компанията
ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е бързоразвиващата се IT компания, ориентирана към бизнес решения. Сред нашите партньори се нареждат SAP, Microsoft, Cisco, Мобилтел ЕАД,HP,Lexmark, Unify, а наши клиенти са компании като: CEZ, НОИ, VIG, Столична община и др.
ASAP е група от компании - ASAP.BG, ASAPIT.BG, DADA.BG, TEST.BG, ZOP1.BG, предоставящи различни услуги в сферата на информационните технологии.
Кариера в компанията
 • Позволете ни да Ви вдъхновим

  Независимо дали току-що сте завършили университет или имате вече професионален опит, ASAP е правилното място за Вас. При нас Вие бихте могли да съхраните експертизата си, да използвате в максимална степен знанията си и да преоткриете себе си без да се налага да напускате компанията. Ние сме бързо развиваща се фирма с много възможности, които ни предстоят тепърва. Присъединете се към нас по пътя ни към съвършенство!

 • Работете с най-добрите

  Работете заедно с хора, които споделят Вашето виждане в среда, която стимулира различията между своите служители и възнаграждава положените усилия. Бихте могли да развиете уменията си, като се поучите от най-добрите в бранша. Ще създадете около себе си разнообразна среда от колеги от различни бизнес сфери. Тези връзки ще дадат тласък на Вашата кариера.

 • Напреднете в кариерата

  Каква е Вашата страст? В ASAP ще получете нови умения, работейки по различни проекти и справяйки се с различни предизвикателства. Всички това е възможно! ASAP Ви дава силата да проектирате работния си ден и живота си спрямо Вашите желания и нужди.

 • Работете в компания с високи стандарти

  ASAP се определя не само чрез своите лидери, продукти или услуги, но и посредством своите фундаментални ценности. Те служат като основа на брандинга и гарантират, че новите продукти, които създаваме, ще имат дълбок смисъл

Контакти
АСАП ЕООД
ЕИК: 175370880
Адрес: бул. Цар Борис III N 93, ет.2, офис 1А
Телефон: 02/4475100
 www.asapit.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АСАП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АСАП ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АСАП ЕООД
23.10.20 София
23.10.20 София
16.10.20 София
16.10.20 София
30.09.20 София
20.10.20 Велико Търново
16.10.20 Стара Загора
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на АСАП ЕООД в Jobs.bg. ©2020