КРЕДИСИМО ЕАД
Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия сектор.Ние бяхме първата компания в света, която пусна напълно автоматизиран чатбот за предоставяне на кредит във Facebook Служители: 150; Градове: София и Пловдив; Година на основаване: 2007; Придобивки:  Безплатни безалкохолни напитки;    Гъвкаво работно време;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;    Безплатна карта за спорт;    Зала за игри в офиса;    Масаж на работното място;  
КРЕДИСИМО ЕАД
За компанията

Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Постоянно налагаме нови решения, чрез които предоставяме на нашите клиенти възможност за краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания, се стремим постоянно да разработваме и внедряваме иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Credissimo е, преди всичко, потребителски ориентирана компания. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути.

Компанията Credissimo е учредена през 2007 г. в гр. София. До 2009 г. успешно отговорихме на очакванията на първите ни 1 000 клиента. До 2010 г. клиентите нараснаха на повече от 5 000, а четири години по-късно – на над 200 000.

През 2013 г. компанията започва да функционира изцяло онлайн, като по този начин станахме една от първите модерни технологични финансови структури, практикуващи природоотговорен бизнес в България.

През май 2014 г. станахме първата българска небанкова финансова институция, излязла на Българската фондова борса – София  (БФБ-София).  За допълнително удобство на нашите клиенти, в края на 2014 г., създадохме и безплатно приложение за ползване на услугите ни през двете водещи операционни системи за смартфони iOS и Android.

През август 2015 г. станахме първата компания от сектора, която получи сертификат за кредитен рейтинг – дългосрочен рейтинг: ВВ+; краткосрочен: рейтинг „B”. 

Септември месец, 2016 г. стартирахме успешно дейност на първи нов пазар - Македония, а в България завършихме годината с повишен кредитен рейтинг от БАКР с дългосрочен рейтинг по национална скала: A (BG), перспектива: стабилна и краткосрочен рейтинг по национална скала: А-1 (BG).

Януари 2017 бяхме първата компания в света, която пусна напълно автоматизиран чатбот за предоставяне на кредит във Facebook Messenger, а през май и първото българско дружество, което започна да приема криптовалута Bitcoin като платежно средство за погасяване на вноска по кредит. По-късно през годината получихме и признание от European Fintech Awards, където бяхме отличени в топ 10 на компаниите за алтернативно финансиране в Европа

Услугите ни са създадени така, че всеки да има пълен контрол над парите, които взима, всеки път, когато срещне непредвидени разходи. Високото качество на работа и обслужването на клиентите отличава Credissimo от останалите компании, като спазваме Етичен кодекс на търговска политика и предоставяме ясни и прозрачни правила при кредитиране.

Кариера в компанията
Ние в Credissimo вярваме, че мотивацията да предлагаме първокачествени услуги на клиентите ни се дължи на отличната работна среда, приятелското отношение и справедливото оценяване на положения труд.

Служителите ни са ключовият аспект да сме първата българска небанкова финансова институция, излязла на Българската фондова борса, както и да сме в ТОП 10 на компаниите за алтернативно финансиране в Европа според European Fintech Awards. Това е нашият най-ценен капитал!

В Credissimo търсим отговорни и мотивирани хора, които носят иновативността в себе си, демонстрират своето предприемаческо мислене и са водени от желание за непрестанно развитие. При нас кариерните възможности вървят ръка за ръка с потенциала на всеки един човек.

Бъдете проективни, изпратете своята автобиография.
 
Контакти
КРЕДИСИМО ЕАД
ЕИК: 175330437
Искам да получавам известия за новите обяви от КРЕДИСИМО ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на КРЕДИСИМО ЕАД
14.02.19 София
12.02.19 София
05.02.19 София
25.01.19 София
24.01.19 Бургас
24.01.19 Варна
23.01.19 Сливен
23.01.19 Смолян
23.01.19 Благоевград
1 - 9 от 9
Корпортивен профил на КРЕДИСИМО ЕАД в Jobs.bg. ©2019