ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД
Архитектура и строителство, Бизнес, консултантски услуги, Недвижими имоти


ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД

За компанията
„Планекс Инвест“ ООД е инвестиционно-консултантска компания. Фирмата е основана през 2004 г. с предмет на дейност: разработване на концепции за инвестиционни проекти, проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти, управление и поддръжка на сгради и индивидуални имоти. Специализирана е в изграждането и управлението на жилищни и ваканционни комплекси, офисни и търговски сгради.

„Планекс Инвест“ ООД предлага: цялостното управление на инвестиционни проекти, контрол върху проектирането и строителството, поддръжка на сгради, управление на собствеността. „Планекс Инвест“ ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015.

Фирмата има офиси във Варна, София и Бургас.

Планекс Инвест ООД взима предпазни мерки съгласно Регламент (ЕС) 2016/679, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Кандидатствайки по обявите публикувани от Планекс Инвест ООД, Вие изрично се съгласявате данните Ви да бъдат използвани за целите на кампанията по публикуваната обява, както и да се осъществява комуникация с Вас посредством посочените данни за контакт.

Планекс Инвест ООД събира, обработва и съхранява Вашите лични данни по време на кампанията за подбор на персонал, след което те се унищожават.
Контакти
ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД
ЕИК: 103863493
Адрес: Варна 9002, ул. "Любен Каравелов" 55
Телефон: 052/600936
Fax: 052/612995
 www.planexinvest.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД
09.03.20 Бургас
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ПЛАНЕКС ИНВЕСТ ООД в Jobs.bg. ©2020