Суиспорт България АД
Суиспорт България АД е фокусирана върху предоставянето на услуги по наземно обслужване, включително обслужване на пътници, обслужване в салоните на летището, перонно обслужване, услуги по размразяване и зареждане на самолети с гориво. Служители в България: 350; Градове в България: София; В България от: 2007; Служители глобално: 68000; Държави/градове извън България: 50 държави/ 315 станции; Година на основаване: 1996;

Суиспорт България АД

За компанията
Суиспорт България АД е част от Swissport International Ltd., която предоставя наземни услуги за около 230 милиона пътника и 4,1 милиона тона карго годишно от името на около 835 клиента – компании в авиационния сектор.

Със своята работна сила от около 62 000 души персонал Swissport International Ltd. е активна на 280 летища в 48 държави на пет континента и генерира консолидирани оперативни приходи от 2,7 милиарда евро.

Суиспорт България АД е фокусирана върху предоставянето на услуги по наземно обслужване, включително обслужване на пътници, обслужване в салоните на летището, перонно обслужване, услуги по размразяване и зареждане на самолети с гориво  на територията на Летище София.
 
Контакти
Суиспорт България АД
ЕИК: 175123719
Адрес: бул.Брюксел №1
Сграда България Ер
Летище София
София
България
 www.swissport.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Суиспорт България АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Суиспорт България АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Суиспорт България АД в Jobs.bg. ©2020