СУПЕРХОСТИНГ.БГ ЕООД
СуперХостинг.БГ е най-голямата и най-бързо развиваща се българска хостинг компания, предлагаща уеб хостинг, регистрация на домейни, виртуални и наети сървъри, както и пълна техническата поддръжка, свързана с функционирането на тези услуги. Служители: 100; Брой ИТ специалисти: 80; Градове: София; Година на основаване: 2005; Придобивки:  Доълнително здравно осигуряване;    Безплатни карти за спорт Multisport;    Застраховка злополука;    Закуски в офиса;  


СУПЕРХОСТИНГ.БГ ЕООД

За компанията
СуперХостинг.БГ е най-голямата и най-бързо развиваща се българска хостинг компания, предлагаща уеб хостинг, регистрация на домейни, виртуални и наети сървъри, както и пълна техническата поддръжка, свързана с функционирането на тези услуги.
СуперХостинг.БГ промени начина, по който клиентите възприемат хостинг компаниите в България. Компанията предлага хостинг услуги на много високо и професионално ниво.
Основна цел на компанията е да предложи на своите клиенти максимално удовлетворяващи решения, свързани с тяхното представяне и реклама в Интернет.
Контакти
СУПЕРХОСТИНГ.БГ ЕООД
ЕИК: 131449987
Адрес: София,
кв. Изток, бул. "Д-р Г. М. Димитров" №36
Телефон: +359 2 8108999
Fax: +359 2 8108966
 www.superhosting.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СУПЕРХОСТИНГ.БГ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СУПЕРХОСТИНГ.БГ ЕООД в Jobs.bg. ©2020