ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Енергетика и ютилитис Градове: Централа в гр. Пловдив и клиентски енергийни центрове в 36 населени места на територията на Югоизточна България; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Гъвкаво работно време;    Безплатни обучения/курсове;    Ваучери за храна;    Допълнително пенсионно осигуряване;    Застраховка живот и временна загуба на работоспособност;    Допълнителни дни годишен отпуск за стаж в компанията;    Програма за здравословен начин на живот;    Участие в спортни събития и спартакиади;    Карти за спорт на преференциални цени;    Допълнителни средства за лятна почивка;    Финансова подкрепа при раждане на дете;    Допълнителни средства за Великден и Коледа;   Технологии: SAP;


ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Групата EVN България е част от концерна EVN, който е регистриран на Виенската борса и притежава стабилни позиции на европейските енергийни пазари.

EVN България е създадена след приватизация на енергийните дружества в Пловдив и Стара Загора в началото на 2005 г. Групата EVN България обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия в Югоизточна България, топлоснабдяване в град Пловдив и търговия с енергия и въглеродни емисии в България и Югоизточна Европа, както и проекти в областта на възобновяемите енергийни източници.

До момента компанията инвестира над 1,5 млрд. лева в енергийната инфраструктура на България. Обслужва над 1,7 млн. клиенти на електроенергия на лицензионна територия от 42 000 km2.

EVN се стреми да развива своята дейност в полза на обществото, затова и подкрепя и инициира проекти от социална значимост. Такива са вътрешната доброволческа програма „EVN за България“, проекти обезопасяване на рискови електропроводи, опазване популацията на белия щъркел и др.

През януари 2018 г. EVN България беше отличена от Българска асоциация за управление на хора в организираните от асоциацията Годишни HR награди 2017, заемайки първо място в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“.

Компанията получи отличие от годишните национални награди за изграждане на работодателската марка „Employer Branding“ в категорията „Employer Branding Idea“ за успешното реализиране на своя вътрешна кампания.
Кариера в компанията

В EVN България могат да се реализират специалисти от различни бизнес области като инженери в областите електротехника, електроенергетика, топлотехника и топлоядрена енергетика; ИТ специалисти; юристи; финансисти; икономисти.

Ние ви предлагаме:

  • Възможност за професионална реализация в стабилна международна компания
  • Развитие и надграждане на уменията чрез разнообразни задачи и подходящи обучения
  • Динамична работа, свързана с предизвикателствата на енергийния пазар
  • Отлични условия на работа в екипи от изградени професионалисти.

Стажантски програми

Лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ е част от философията на EVN за професионално развитие на бъдещи специалисти. В рамките на стажа ще получите:

- Индивидуална програма за период от 3 месеца (юли – септември)
- Личен ментор
- Постоянна обратна връзка
- Атрактивно възнаграждение.

 
Контакти
ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
ЕИК: 131329518
Адрес: гр. Пловдив 4000, ул. "Хр. Г. Данов" 37
 http://www.evn.bg
 https://www.linkedin.com/company/evn-bulgaria
Политика за защита на личните данни на ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
10.07.19 Пловдив
10.07.19 Хасково
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД в Jobs.bg. ©2019