ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД
Компанията е специализирана в изграждането, развитието и поддръжката на ключови информационни системи с национално значение. Служители: 500; Брой ИТ специалисти: 350; Градове: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико, Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол; Година на основаване: 1970; Придобивки:  Атрактивно възнаграждение;    Участие в семинари и конференции;    Повишаване на квалификацията и кариерно израствне;    Карта за градски транспорт;    Допълнително здравно осигуряване;    Бонусна политика;    Програма дипломиране;    Изключителна локация;    Мултиспорт карта;  

ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД

За компанията
Информационно обслужване АД е сред лидерите в предоставянето на високотехнологични ИКТ услуги на българския пазар. Според измененията, направени в Закона за електронното правителство и приети в средата на ноември 2019, компанията е определена като национален интегратор на държавната администрация. Информационно обслужване АД има дългогодишен опит и е специализирана в изграждането, разработването и поддръжката на ключови информационни системи с национално значение. Те включват информационните системи на Министерството на финансите, включително митническата агенция, Националната агенция за приходите и системите за електронни обществени поръчки на Агенцията за обществени поръчки; Министерство на външните работи, Върховния съдебен съвет; система за управление на приходите от местни данъци и такси. Компанията е дългогодишен технологичен партньор на Централната избирателна комисия.
Квалифицираните услуги са един от ключовите елементи в изграждането на електронното правителство. Информационно обслужване АД е първият сертифициран доставчик на удостоверителни услуги в България и ги предлага търговското наименование StampIT.
Кариера в компанията
Фирмата разполага със собствен обучителен център, който притежава значителен опит, висока квалификация и сертификати от световни водещи софтуерни компании.
Информационно обслужване АД е партньор на Cisco, IBM, Microsoft, Oracle, VMware, SAP, Fireeye, Netwrix, F5 мрежи.
Инвестициите в развитието на персонала са наш приоритет. Понастоящем Информационно обслужване АД има над 500 висококвалифицирани служители, работещи на 2 места в град София и 26 клонове на територията на страната.
 
Контакти
ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД
ЕИК: 831641791
Телефон: 02/ 943 67 10
Fax: 02/ 943 66 07
 www.is-bg.net
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД
16.09.20
 Senior QA Engineer
София
14.09.20
 Oracle developer
София
14.09.20
 Admin software applications
Пловдив
14.09.20
 Senior System Administrator
София
14.09.20
 Project Manager
София
04.09.20
 PHP Backend Developer
Варна
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД в Jobs.bg. ©2020