БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД
Недвижими имоти


БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД

За компанията

BULGARIAN PROPERTIES е водеща компания за недвижими имоти, носител на отличието на Агенция на годината за 2018 г.

Имаме над 17 години опит в сферата на посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. 

Разполагаме с добре развита мрежа от офиси в София и цялата страна. Предлагаме качествени имоти на отлични цени и обслужваме клиенти от България и чужбина.

Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на клиентите ни. Лидерската ни позиция на пазара на недвижими имоти в България ни задължава всеки ден да заслужаваме името си, като се държим отговорно и изпълняваме всички поети ангажименти към нашите партньори и клиенти.

BULGARIAN PROPERTIES в числа:
17 години опит на имотния пазар 
• Офиси в София и цялата страна
• Над 100 000 обяви за продажба и наем на имоти в цяла България
• База от над 300 000 потенциални клиенти
• Клиенти от над 100 националности от целия свят!

Кариера в компанията
В BULGARIAN PROPERTIES сме създали етична работна среда на добронамереност, уважение и равен шанс за всички наши служители. Изградили сме рамка от ценности, принципи и правила за поведение, които спазваме и помежду си, и с нашите клиенти.

Всеки новодошъл при нас получава много възможности за лична и професионална реализация, базирани на неговите знания, умения и таланти, и подкрепени от нашия дългогодишен опит и широк спектър от високотехнологични решения.

Инвестираме постоянно в квалификацията и компетенциите на нашите служители и очакваме всеки един да поставя високи изисквания и цели за постигане пред себе си и работата си. Насърчаваме стремежа към лично и професионално развитие и постоянното търсене на нови знания и умения.

Работим открито и при взаимно доверие, водим конструктивни диалози в дух на сътрудничество и се стремим към справедливо балансиране на желанията и интересите на всички страни.

Компанията се развива солидно и с постоянни темпове. Това създава много възможности пред всеки служител за израстване в професионален план и изграждане на име и кариера в света на сделките с имоти.
 
Контакти
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД
ЕИК: 131164582
Адрес: гр. София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Телефон: 02 9 11 50
Fax: 02 868 11 05
 www.BulgarianProperties.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ООД в Jobs.bg. ©2020