ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
Застраховане


ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД

За компанията
Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група със силно международно присъствие. Създадена през 1831 г., тя е една от най-големите застрахователни компании в световен мащаб, с присъствие в 50 страни, като за 2018 г. има общ премиен приход от над 66 млрд. Евро. Групата има близо 71 000 служители, обслужващи 61 милиона клиенти. Generali има водеща позиция в Западна Европа и все по-значимо присъствие на пазарите в Централна и Източна Европа, както и в Азия. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата оперира чрез регионалния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в региона.

 „Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.


GENERALI е желан партньор, както за индивидуалните клиенти, малкия и среден бизнес, така и за големите корпоративни организации като им предоставя висококачествени услуги и продукти с цел удовлетворяване на всички техни очаквания и потребности.

GENERALI се стреми да изгражда нов начин на взаимоотношения с клиентите си, чрез подобряване и развитие на традиционните комуникационни и продажбени канали. Стремежът да въвежда иновативни, по-отворени и преки решения, позиционират дружеството като застрахователна компания, която живее в една общност със своите клиенти и служители и прави живота им по-лесен и по-удобен.

GENERALI отделя специално внимание на предоставянето на избор и гъвкави решения, за да посреща нуждите на своите клиенти и служители и да изгради дълготрайна връзка с тях като. Потребителското изживяване и удовлетвореността на своите служители е крайната цел на всяка дигитална трансформация и про-активната иновация е един от най-добрите начини за конкурентоспособността на компанията на един развиващ се пазар.

 


Кариера в компанията

Ние вярваме, че GENERALI трябва да бъде училище за високи постижения, основани на нашите ценности. Живеем в епоха на трансформация.

Застрахователната индустрия непрекъснато се развива, както и нуждите и мечтите на нашите клиенти и служители. Затова нашата цел е да дадем възможност на хората да оформят по-безопасно бъдеще, като се грижат за живота и мечтите си. Това е и причината да съществуваме, това е нашето вдъхновение  и мотивация. Нашите  усилия са насочени към подобрението на живота на хората.

Нашите Ценности са:


Deliver on the promise


Ние се обвързваме с един дългосрочен договор за взаимно доверие с нашите клиенти и служители.
Ние се ангажираме с дисциплина и почтеност, за да сбъднем това обещание и да окажем въздействие в рамките на една дълготрайна връзка.


Value our people


Ние ценим нашите хора, насърчаваме многообразието и инвестираме в непрекъснато обучение и растеж чрез създаване на прозрачна и достъпна работна среда. Развивайки нашите хора, ние ще осигурим дългосрочно бъдеще на нашата компания.


Live the community


Горди сме да принадлежим към международна група със силни, устойчиви и дълготрайни отношения на всеки пазар, в които работим. Нашите пазари са нашите домове.

 

 


Be open


Ние сме любопитни, отзивчиви и овластени хора, с отворено и различно мислене, които искат да гледат на нещата от различна перспектива.

 

Нашето поведение е нашият ангажимент към общността.

 

OWNERSHIP: действаме с проактивност и страст

SIMPLIFICATION: опростяване нещата, бързо се адаптираме и взимаме интелигентни решения

HUMAN TOUCH: показваме съпричастност и екипен дух

INNOVATION: възприемаме различията и се стремим непрекъснато към иновации
Кариера в компанията
Ние вярваме, че Дженерали трябва да бъде училище за високи постижения, основани на нашите ценности.
Контакти
ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
ЕИК: 030269049
Адрес: София, Бул. "Княз Ал. Дондуков" 68
Телефон: 02/ 9267 362
Fax: 02/ 92 67 112
Политика за защита на личните данни на ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
вчера Пловдив
11.08.20 София
29.07.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД в Jobs.bg. ©2020