ПРИМЕКС ЕООД
Внос и търговия с гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника; Автосервизни услуги; Производство на гуми за товарни автомобили студен регенерат. Градове: София, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново, Добрич, Русе; Година на основаване: 1997;


ПРИМЕКС ЕООД

За компанията

Примекс е българска компания с водещи позиции във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията е предпочитан партньор на най-големите и утвърдени производители на гуми в световен мащаб. Примекс предлага на своите клиенти широка гама сервизни услуги за леки и товарни автомобили. Ние сме професионалисти, които вярват в отличното обслужване и откритата комуникация с нашите клиенти.

Кариера в компанията
Ние в Примекс вярваме, че когато имаме правилните хора, можем да постигнем всичко. Наш основен фокус винаги е бил да развиваме взаимоотношенията с клиентите, а това е възможно само с подходящия екип от професионалисти. Успехът на нашата компания се основава на нашите отлично квалифицирани, динамични и мотивирани служители. Ние сме упорити, амбициозни, иновативни, гъвкави, съпричастни и отговорни. Това са нашите основни ценности, които отразяват нашата същност. В Примекс вярваме, че възможностите ни са толкова големи, колкото сами си ги направим.  

Привличане и подбор

Ние отделяме значително време на процеса на привличане и подбор, защото вярваме, че правилните служители могат всичко. Отнасяме се с всички кандидати с уважение и използваме различни методи за подбор, за да сме сигурни, че ние и кандидатите за работа мислим в една посока. 


Въвеждане на нови служители

Въвеждането на нови служители в компанията е продължителен процес, в рамките на който новите служители се запознават с компанията, със спецификата на работа и с очакванията за тяхното представяне. През този период те имат възможност да демонстрират своите знания и умения и да започнат да развиват потенциала си. 

Ние, ПРИМЕКС, имаме изградена цялостна, поетапна система за обучение на нови служители, която покрива всички аспекти от процеса на работа в компанията.


Професионално развитие и обучения

Ние вярваме, че допълнително мотивираме нашите служители да постигнат личностно и професионално развитие чрез комбинация от вътрешни и външни програми за обучение. Служителите на Примекс регулярно участват в продуктови, търговски и сервизни обучения, както и в програми за допълнителна квалификация. 


ТЪРГОВСКО ОБУЧЕНИЕ

Търговските обучения в ПРИМЕКС са както въвеждащи – за нови служители, които не са продуктово подготвени, така и регулярни за всички останали. Нашата цел е да всеки един да е напълно запознат с най-новите продукти и тенденции, за да може да предостави на клиентите на ПРИМЕКС най-доброто, експертно обслужване. Тъй като за нас преживяването на клиента е водещо, инвестираме и в множество обучения и нововъведения, които стимулират във всеки един наш служител, най-доброто представяне, както на продуктово ниво, така и на ниво отношение към клиента.


СЕРВИЗНО ОБУЧЕНИЕ

Ние знаем, че не всеки има нужния опит да работи в нашите сервизи. Затова нашите експерти са изготвили програма за обучение по план за всеки един, който проявява интерес към автомобилите, за хората които имат нюх и желание за развитие в тази насока. Професионалното усъвършенстване на нашите служители е наша първа главна цел, защото лежи в основата на качественото обслужване на нашите клиенти.


Възнаграждения и управление на представянето 

Освен чрез мотивиращо възнаграждение ние стимулираме допълнително нашите служители чрез система за управление на представянето. Съвместно със служителя ние планираме неговото представяне, оценяваме го редовно и предоставяме навременна и адекватна обратна връзка. Всеки наш служител има шанс да се докаже и да се развива успоредно с разрастването на компанията.
Контакти
ПРИМЕКС ЕООД
ЕИК: 127033207
Адрес: гр.Шумен, ул.Цветан Зангов №1
Телефон: 054 832 600
Fax: 054 832 400
 www.primex-bg.com
Длъжностно лице по защита на личните данни - ПРИМЕКС ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПРИМЕКС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПРИМЕКС ЕООД
днес София
днес София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ПРИМЕКС ЕООД в Jobs.bg. ©2020