СТАНГА АД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Телекомуникации

СТАНГА АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
„СТАНГА” АД е международна компания за дигитална продукция, инженерингови и софтуерни услуги. В развойните центрове на компанията в София, Пловдив и Ниш (Сърбия) работят над 250 експерти от сферата на компютърните технологии, уеб-дизайна, софтуерното тестване и телекомуникациите. Вече над 10 години дружеството предоставя надеждно технологично обслужване на водещи рекламни и интерактивни агенции от цял свят, сред които TBWA, Ogilvy, Publicis и др.

„СТАНГА” АД реализира мащабни онлайн кампании за световноизвестни брандове и разработва богата гама от инструменти на дигиталния маркетинг. Инженеринговите ни екипи работят по обекти из целия свят за изграждането на телекомуникационни решения за лидерите на глобалния пазар.

От 2007 г. дружеството предлага услугите си под марката StangaOne1. Освен в България компанията има търговско присъствие и във Великобритания, Франция, Израел, САЩ и Канада.
Контакти
СТАНГА АД
ЕИК: 201803961
Адрес: София 1407, бул. "Черни връх" 43
Телефон: 8196041
 http://www.stanga.net
Искам да получавам известия за новите обяви от СТАНГА АД по имейл. Email:  
Всички обяви на СТАНГА АД
29.10.20
 Lead Front End Engineer
София
20.10.20
 Quality Assurance Engineer
София
06.10.20
 Senior C#/.NET Developer
София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на СТАНГА АД в Jobs.bg. ©2020