Chaos Group
Информационни технологии
Chaos Group
За компанията
 

Chaos Group provides state of the art rendering solutions for architectural, VFX, film, media and entertainment, automotive design, television and other industries.

Chaos Group (chaosgroup.com) е българска софтуерна компания, основана през 1997 г. в сферата на 3D и анимационните услуги. След петгодишна работа по проекти на известни български и международни студия, работещи в България, стана ясно, че е необходим продукт, който поне частично да превъзмогне ограниченията в хардуера и софтуера, съществуващи по това време на международния софтуерен пазар за визуализиране.

След период на интензивно експериментиране и проучване, нашият екип от високо квалифицирани програмисти лансира рендеринг програмата V-Ray, която е сред най-изявените ни продукти.

От основаването си преди повече от десет години, Chaos Group създава уникална серия от специализирани софтуерни приложения, които се използват във филмови, архитектурни и рекламни проекти в целия свят. През последните няколко години разработката V-Ray® добива голяма популярност и се използва в проекти като „Аватар“, „Трон Заветът“, „Жива Стомана“, рекламните материали на BMW, Mercedes, Lexus и много други.

Опитът на нашия екип от дизайнери, комбиниран със способностите на екипа ни от програмисти и обратната информация, любезно предоставена от нашите клиенти, превърнаха V-Ray в това, което е днес – един революционен продукт.

Списъкът от разработваните от нас продукти включва такива имена като V-Ray за Autodesk® 3ds Max® и Autodesk® Maya®, SimCloth, Phoenix за 3ds Max®, chaosAura.

През 2011 г. Chaos Group придобива американската компания ASGVIS и открива офис в САЩ. През 2012 г. Chaos Group открива официални представителства в Япония и Корея. В момента в компанията работят над 220 служители като централният офис се намира в София/България, а потребителите на V-Ray в световен мащаб са над 20000.

Освен иновативния подход към разработката на софтуер, едно от ключовите конкурентни предимства на компанията е тесния контакт с потребителите и използването на обратна връзка за подобрение на функционалностите във V-Ray. Така V-Ray се налага като предпочитан рендъринг софтуер за много 3D артисти в цял свят.

Chaos Group е една от компаниите с най-висока добавена стойност в ИТ сектора и икономиката като цяло.

 
Контакти
Адрес: София, бул Цариградско шосе 147, Интерeкспо център, 4 етаж
Телефон: +359 2 422 42 21;
www.chaosgroup.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Chaos Group по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Абонирай ме
Всички обяви на Chaos Group
22.03.17
★★★★★ TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST
София
22.03.17 София
22.03.17 София
17.03.17 София
22.03.17
★★★ LEGAL COUNSEL
София
15.03.17 София
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на Chaos Group в Jobs.bg. ©2017