ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ИМОТИ ООД
Недвижими имоти

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ИМОТИ ООД

За компанията
ИМОТИ ООД посредничи при покупко-продажби и наемане на жилища, офиси, промишлени и търговски обекти, терени за строителство. Квалифицираните брокери на фирмата и отличната информационна база гарантират бързи и качествени услуги. Компетентното юридическо обслужване осигурява защита от недобросъвестни контрагенти и предпазва клиентите ни от стъпки, които не са съобразени изцяло с действащите законови разпоредби. Важно направление в дейността на дружеството са консултантските услуги в сферата на недвижимите имоти. 
ИМОТИ ООД разполага със специалисти, завършили курсове за лицензирани оценители.
ИМОТИ ООД е сред фирмите - основателки на Националното сдружение недвижими имоти, което днес обединява най-големите и авторитетни агенции за недвижими имоти в страната. Неговите членове се борят за налагането на висок професионализъм и коректност във взаимоотношенията с клиентите.
През последните години ИМОТИ ООД се разви като инвестиционно-строителна компания. Тя има натрупан богат потенциал за реализиране на инвестиционни проекти в областта на строителството - намиране, проучване и договаряне на подходящи терени, проектиране, строителство и продажби на обектите в строеж.
Контакти
ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ИМОТИ ООД
ЕИК: 121442706
Адрес: гр. София
ул. Владайска 75
Телефон: 02/ 8510770
Fax: 9516576
 www.imotiood.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ИМОТИ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ИМОТИ ООД в Jobs.bg. ©2019