ПАРКО ГРУП ЕООД
Дистрибуция на парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати. Градове: Варна, Добрич, Шумен, Разград, Търговище; Година на основаване: 1990; Придобивки:  Ваучери за храна;    Гъвкаво работно време;  


ПАРКО ГРУП ЕООД

За компанията
Фирмата работи от 1990 годинa в сферата на дистрибуцията на парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати. Регион на дистрибуция е североизточна България с център гр.Варна.

От 1.01.2011г. фирмата разкри и втори дистрибуторски център локализиран в гр.Бургас, с периметър на покритие целият Бургаски окръг, Сливен и Ямбол.
В сайта на фирмата parco.bg можете да получите по-подробна информация.
Тук може да попаднете и ако търсите parko.bg, парко.бг, parco.bg, парцо.бг, парко бг, parko bg, парко бг, парцо бг.

Фирмата има собствено производство под марката Spirit of ROSE, продукти базирани на основата на Българска роза Дамасцена, която се радва на огромен интерес по Българското Черноморие.

Със своите супер атрактивни търговски условия и ежедневните си промоции към клиентите си, компанията е на челно място сред дистрибуторите и е предпочитан доставчик от магазините в региона, както и силно уважаван фактор от конкурентите си.

Кариера в компанията

В нашата компания използваме модерни методи и средства на работа като:
- софтуер от клас ERP, с огромни възможности, силно интуитивен и актуален;
- технология на мобилна търговия, даваща огромни предимства при работа с клиенти, и много удобства улесняващи ежедневната работа;
В младия колектив цари приятелски климат, което прави работата приятна.

Поради всичко това нашата фирма е мястото, където  можете да започнете кариерното си развитие, както и да развиете своите познания в досегашната си практика, използвайки силните предимства и НОУ-ХАУ на фирмата.

Контакти
ПАРКО ГРУП ЕООД
ЕИК: 203992724
Адрес: Варна, база Зърнени храни,ул.Уста Кольо Фичето 19, склад ПАРКО
Телефон: 052505082
Fax: 052505082
 parco.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ПАРКО ГРУП ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПАРКО ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ПАРКО ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2020