АКТАВИС ЕАД
Маркетинг/Реклама/ПР, Търговия


АКТАВИС ЕАД
За компанията
Кои сме ние?

Актавис е една от най-големите генерични фармацевтични компании в България, която разработва, произвежда и маркетира лекарствени продукти. От 3 август 2016 Актавис е част от израелската компания Тева Фармасютикъл Индъстрииз. Тева е генерична компания в топ 3 на най-големите фармацевтични компании в света, която притежава  най-богатото портфолио в генеричната индустрия – над 1840 лекарствени продукта в най-важните терапевтични области.

Актавис е най-голямата фармацевтична компания в България по производствен капацитет. Ние предлагаме най-богатото продуктово портфолио на българския пазар – над 240 висококачествени генерични фармацевтични продукти за хуманна употреба. В България за Актавис работят над 2000 служители.

Производство на световно  ниво

В България Актавис притежава два фармацевтични завода в градовете Дупница и Троян, които имат над 50 години традиция в производството на лекарства. В резултат на мащабните инвестиции, двата завода са сред водещите фармацевтични производители в Европа.

Заводът в Дупница е най-големият завод за твърди лекарствени форми в Югозападна Европа с годишен у капацитет от около 6 млрд таблетки и капсули. Заводът произвежда над 120 продукта с различни молекули,  покриващи всички главни терапевтични групи.

Заводът на Актавис в Троян има уникално производство на течни лекарствени форми: сиропи, мехлеми, унгвенти и суспензии. Заводът се превърна в производствен център на Актавис за течни и полутечни форми за всички европейски пазари на Актавис. Лекарствата, произвеждани там, се продават в Западна Европа, в страни като Великобритания и Франция и Скандинавските страни – Финландия, Дания, Норвегия и др.

Нашата мисия

Ние подобряваме здравето и караме хората да се чувстват по-добре. Нашият ангажимент към високото качество ни води във всичко, което правим. Нашите висококачествени лекарствени продукти помагат да се подобри живота на милиони хора по света.
Кариера в компанията

Успехът на Актавис зависи от всеки един служител на компанията, който реагира бързо, мисли задълбочено, полага усилия и работи ефективно.  

Корпоративна култура Актавис има силни амбиции. Ние сме твърдо решени да станем една от водещите генерични компании в света, което означава, че Групата преследва успехите и винаги се старае да постигне повече. Екипът на Актавис отразява този начин на мислене, като непрестанно търси нови възможности и преодолява трудности, за да предложи на клиентите ни нещо по-ново, по-добро, по-надеждно, на по-добра цена. Ето защо всички ние сме готови да положим извънредни усилия, за да спечелим нашите клиенти и тяхното уважение.

Комуникация В Актавис смятаме, че отвореното и ефективно общуване е в ключово за нашия успех. Използвайки различни комуникационни канали и лични срещи, ние целим да информираме хората за новостите в нашето развитие и да разясним ролята на всеки един служител. Ние насърчаваме споделянето на опит и идеи както на различни нива в организацията, така и между различните структури по света, за да стимулираме креативност и да прилагаме най-добрите практики в рамките на Групата.

Обучение & Развитие Групата непрекъснато осигурява обучения за своите служители, чрез които да могат да покажат най-доброто от своите възможности. Гордеем се, че можем да предоставим отлични възможности на тези, които имат желание да развият кариерата си. Нещо повече – в допълнение към професионалните обучения Актавис Академия предоставя вътрешнофирмени обучения и програми за развитие на нашите служители.

Равни възможности Осигуряването на равни възможности за всички служители е основен принцип за Актавис. Наемането на работа в компанията се основава единствено на персоналните умения и квалификация на съответния кандидат, без дискриминация по отношение на религия, пол, възраст, раса, националност и др. Принципът за равни за всички служители се прилага към всички процедури, отнасящи се до наемането на персонал, определяне на компенсации, придобивки, оценка на представянето, развитие и др.

Безопасност и здраве Актавис е ангажирана да управлява бизнеса си по безопасен и отговорен начин, който предпазва околната среда и насърчава здравето и благополучието на всичките си служители и общностите, където компанията оперира. Актавис държи на високите стандарти за здраве и безопасност, които са задължителни за всички производствени звена и търговски поделения на Групата.

 
Контакти
АКТАВИС ЕАД
ЕИК: 831042432
Телефон: +359 (0)2 446 0726
 www.actavis.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АКТАВИС ЕАД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АКТАВИС ЕАД в Jobs.bg. ©2019