Мексон ООД
МЕКСОН е компания производител на почистващи препарати с марки Medix и Razor, перилни препарати с марки Alvina и Lex и козметика с марка Stilena. Служители: 340; Градове: Пловдив, София; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Безплатни обучения;    Билети за конференции и семинари;    Коледно парти;    Карта за спорт;    Безплатен транспорт;    Лятно парти;  


Мексон ООД

За компанията
МЕКСОН е компания производител на почистващи препарати с марки Medix и Razor, перилни препарати с марки Alvina и Lex и козметика с марка Stilena. Нашите продукти се продават успешно в магазините в цялата страна. Продуктите ни с марки VIR и WAIX дистрибутираме в Европа, държави от Близкия изток, Африка и Далечния изток. MEDIX Professional е специализираната ни серия за професионалните нужди на всеки модерен бизнес.  

От своето създаване непрекъснато инвестираме в нашите служители, в нови технологии, в проучване и разработка на ефективни продукти. Разполагаме с модерно оборудвана изследователска лаборатория, благодарение на която успяваме да отговорим на високите потребителски изисквания за безупречна и здравословна хигиена.
Кариера в компанията
Като работодател с дългогодишен опит, вярваме, че хората с техните усилия и талант са решаващ фактор за успеха на компанията. Приоритет за нас са привличането и обучението на специалисти, ориентирани към постигането на високи резултати, като се грижим за тяхното развитие, мотивация и израстване.
 
Със служителите ни градим дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и отразяващи нашите ценности и принципи.
 
Станете част от нашия екип, за да развиваме заедно едни от най-успешните български марки в приятна и модерна работна среда!
 
Контакти
Мексон ООД
ЕИК: 115168282
Адрес: гр. Пловдив, ул. "Васил Левски" № 266
Телефон: 032 502 009
Fax: 032 502 008
 http://mexon.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от Мексон ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Мексон ООД
10.07.20 София
10.07.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Мексон ООД в Jobs.bg. ©2020