Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД

Известия за новите обяви от Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД
Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД
OSI е американска технологична компания, специализирана в разработката на софтуер в сферата на мобилните и уеб технологии и машинното обучение за стартиращи и Fortune 100 компании.

В България

  • calendar_today От 2002
  • people_alt 65 служители
  • people_alt 54 ИТ специалисти
  • location_on София

Глобално

  • calendar_today Основана 1998
  • people_alt 110 служители
  • location_on Salt Lake City

За компанията

Лични данни
Политика за защита на личните данни на Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД

Ние от Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД се ангажираме да защитаваме и уважаваме личните Ви данни. Този документ е напълно поверителен и описва начините, по които събираме лична информация от Вас по време на цялостния процес по подбор на персонал и начина, по който можем да я използваме в съответствие с разпоредбите на Общия регламент и Новата правна рамка на ЕС за защита на личните данни, влязла в сила на 25.05.2018г. Моля, прочетете внимателно документа, за да се запознаете с нашите практики във връзка с обработката на личната Ви информация и целите на нейното използване. Давайки своето съгласие и разписвайки този документ, Вие се съгласявате Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД да обработва Вашите лични данни за легитимни цели за наемане, изброени по-долу.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ПОИСКАМЕ ОТ ВАС?
В течение на процеса по подбор на персонал, Обджект Системс Интернешънъл България ЕООД може да поиска от Вас необходимата информация, съдържаща се във формуляра за кандидатстване, както и други материали, които изпращате до нас, качвате в сайтове за откриване на работа или изпращате на електронен адрес, посочен в нашия уебсайт, също както и подаването на автобиографията Ви.

КАК МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?
Ще използваме информацията, която събираме от вас, единствено и само за цели по набирането на персонал. Това включва разглеждането на Вашата кандидатура, информация и/или автобиография за свободно работно място, за което кандидатствате, свързване с Вас във връзка с кандидатурата Ви, предложение от наша страна във връзка с позицията, за която кандидатствате, както и осъществяването на връзка с Вас относно бъдещи или алтернативни свободни работни места.КОЙ МОЖЕ ДА ИМА ДОСТЪП ДО ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?
Ние от Обджект Системс Интернешънъл ЕООД няма да продаваме, наемаме или предоставяме Вашата лична информация на трети лица, освен на Обджект Системс Интернешънъл - САЩ, както и ако сме задължени да разкриваме или споделяме вашите лични данни, от съображения със законови или регулаторни изисквания.

КЪДЕ СЕ СЪХРАНЯВА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?
Личната информация, която събираме от вас, може да бъде прехвърлена и съхранявана на сървърите на компанията ни, като тази информация се използва единствено и само за целите на наемането. Ние се ангажираме да полагаме необходимите мерки информацията ви да е защитена.

КОЛКО ВРЕМЕ ПАЗИМ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?
На основание Вашето съгласие, ще запазим Вашата лична информация, свързана с процеса по набиране на персонал, в продължение на 36 месеца от датата на кандидатстване, освен ако законодателството не изисква друго. След този период информацията ви ще бъде изтрита.

ДОСТЪП ДО ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ
Имате право на достъп до информацията, която имаме за Вас, с цел нейното коригиране, актуализиране или изтриване. Също така може да оттеглите съгласието си за обработване по всяко време. За да направите това, моля, свържете се с нас на имейл адрес >>> hr@objectsystems.com.
Имате право да подадете жалба до КЗЛД (София, бул. Проф. Цветан Лазаров, №2 / kzld@cpdp.bg)

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ?
Въпроси, коментари и искания относно тази Декларация за поверителност, могат да бъдат адресирани до нас, на имейл адрес >>> hr@objectsystems.com