МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ ЕАД
Здравеопазване
МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ ЕАД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
МБАЛ „Токуда Болница София” е част от най-голямата болнична верига в света – „Токушукай Медикъл Корпорейшън”, която управлява над 280 лечебни заведения на територията на Япония.

МБАЛ „Токуда Болница София” е пилотен проект, осъществен за пръв път извън пределите на Япония, и най-голямата частна болница на Балканския полуостров.

Болницата е многопрофилна и разполага с 34 клиники и отделения, оборудвани със съвременна медицинска апаратура и болнични стаи, максимално адаптирани към индивидуалните потребности на пациентите.

МБАЛ „Токуда Болница София” е център за практическо обучение на студенти по медицина, специализанти и специалисти по здравни грижи. В лечебното заведение регулярно се провеждат квалификационни курсове, практически семинари и конференции с международно участие.
Кариера в компанията

В МБАЛ „Токуда Болница София” работят близо 1100 служители, от които 530 са професионалисти по здравни грижи. Приемат се редовни стажанти и специализанти, като предстои подписване на договор с Факултета по Обществено здраве на МУ-София за прием на студенти за стаж и учебна практика в японската болница. Студенти от Медицинския колеж „Йорданка Филаретова” също могат да упражняват своите умения в „Токуда Болница София”. Програмата за тях е насочена към рехабилитатори, медицински лаборанти и рентегенови лаборанти. 

Като цяло, болницата търси активно специалисти по здравни грижи без ограничения по отношение на опита им. Предимство е владеенето на чужди езици.

„Токуда Болница София” е разработила специализантска програма за обучение и придобиване на опит за български и чуждестранни студенти, специалисти и млади лекари. Ние вярваме, че това е един от начините за развитие на ново поколение млади специалисти както за нас като здравно заведение, така и за целия сектор здравеопазване. Болницата също така е център за провеждане на регулярни квалификационни курсове, практически семинари и конференции. Разполагаме с модерно оборудван Конгресен център, който се състои от Аула с 205 места и система за симултанен превод, голяма конферентна зала с 80 седящи места, както и с малки обучителни зали за компактни групи.

 
Контакти
Адрес: гр. София, бул. "Н.Й. Вапцаров" №51Б
Телефон: 02/403 4229
Fax: 02/403 4220
www.tokudabolnica.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ ЕАД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Всички обяви на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ ЕАД
  Длъжност
18.10.16 Рентгенов лаборант в Клиника по Образна диагностика София
18.10.16 Акушер/ка София
18.10.16 ОБЩ РАБОТНИК София
14.10.16 Санитар София
13.10.16 МЕДИЦИНСКА СЕСТРА В ОТДЕЛЕНИЕ АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И РЕАНИМАЦИЯ София
11.10.16 Медицинска сестра за Клиника по Съдова хирургия София
10.10.16 САНИТАР В ОПЕРАЦИОНЕН БЛОК София
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ТОКУДА БОЛНИЦА СОФИЯ ЕАД в Jobs.bg. ©2016