Nestle Bulgaria
Производство, Търговия, Хранителна промишленост

Nestle Bulgaria

За компанията

Нестле България е част от Nestlé S.A. – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят, а в България – над 1200. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота!

Като компания номер едно в балансираното  хранене и активния  начин на живот, сме отдадени на подобряването на живота на хората всеки ден и навсякъде. Марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа ни позволяват да създаваме стойност за нашите потребители, акционери и служители.

Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което като част от компанията имате на местно ниво, има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес, могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Да успееш в такава среда означава да споделяш нашето чувство за отговорност към всеки живот, който повлияваме и подобряваме. Трябва да поемеш отговорност за собственото си бъдеще, оставайки отворен за нови перспективи и споделяйки нашата отдаденост към изключително представяне и качество във всичко, което правим. Като част от нашия екип, вашата страст и гордост ще допринесе Нестле да запази позицията си на глобален лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот.

Ела на:
www.nestle.bg/careers 

 

Кариера в компанията

Нестле създава вътрешна среда подходяща за развитие на потенциала на хората, които са толерантни едни към други, отворени за нови идеи, отдадени на дългосрочни постижения и с установени етични приниципи. Търсим комбинация от ключови компетенции като ориентираност към резултатите, инициативност, активно сътрудничество и отговорност. Вярваме в дългосрочното кариерно развитие и осъзнаваме, че хората се нуждаят от предизвикателства и мотивация, за да развиват и достигнат своя потенциал. Затова ние предоставяме възможности във всички сфери на бизнеса.

 
Контакти
Nestle Bulgaria
ЕИК: 831650349
Адрес: София 1360
бул. "Европа" № 128,
Отдел Човешки Ресурси
Телефон: 93 90 333
 www.nestle.bg/careers
Политика за защита на личните данни на Nestle Bulgaria

Длъжностно лице по защита на личните данни - Nestle Bulgaria
Искам да получавам известия за новите обяви от Nestle Bulgaria по имейл. Email:  
Всички обяви на Nestle Bulgaria
днес София
06.07.20 София
06.07.20 София
01.07.20 София
07.07.20 София
03.07.20 София
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на Nestle Bulgaria в Jobs.bg. ©2020