Gold - Apolo OOD
Мебелна фабрика за производство на корпусна мебел, матраци, мека мебел и пружинни пакети. Търговска мрежа с над 250 точки на продажба в страната. Служители: 250; Градове: Русе, София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора; Година на основаване: 1994;


Gold - Apolo OOD

За компанията
Мебелна фабрика ГОЛД-АПОЛО е сред водещите производители на мебели в страната. Притежаваме собствена база с площ над 13 000кв.м. Основните ни дейности са фокусирани върху разработване, производство и продажба на конкурентни продукти чрез изграждане на трайни и коректни отношения с партньори и доставчици. Постигаме целите си с непрекъснати инвестиции в модерно технологично, производствено и складово оборудване, увеличаване на производствените мощности, разширение на логистичния парк, поддържане и повишаване квалификацията на производствения и административен персонал.
Осигуряваме постоянно качество на продуктите, както и обслужване и доставки към партньорите чрез прилагане и непрекъснато усъвършенстване на вътрешно-производствен контрол, контрол и изпитване на готовия продукт, осигуряване на квалифицирани специалисти в производствените, административни и логистични отдели.
Кариера в компанията
Mебелна фабрика Голд-Аполо е динамично развиваща се организация, доказала се в годините като надежден работодател, способен да осигури коректни отношения и развитие на своите служители. Всеки настоящ и бъдещ служител може да разчита на сигурност и възможност за професионално развитие. Осигуряваме активно обучение на начинаещите ни служители. Ценим ангажираността на нашите служители и приветстваме техните идеи. 
Контакти
Gold - Apolo OOD
ЕИК: 117038608
Адрес: Русе 7000 Западна промишлена зона ул. Вит 12
 www.gold-apolo.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Gold - Apolo OOD по имейл. Email:  
Всички обяви на Gold - Apolo OOD
01.09.20 Русе
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Gold - Apolo OOD в Jobs.bg. ©2020