Джи И Фармасютикълс ООД
GE Pharmaceuticals е българо-австрийска компания от фармацевтичната индустрия, която е специализирана в опаковането на твърди лекарствени форми в блистери и бутилки. Градове: Ботевград, София; Година на основаване: 2006; Придобивки:  Ваучери за храна;    Осигурен транспорт;    Безплатни обучения и преквалификация;    Допълнителен отпуск за учащи се;    Партита и тиймбилдинги;    Безплатни напитки;    Завишено заплащане на нощния труд;  


Джи И Фармасютикълс ООД

За компанията

GE Pharmaceuticals е българо-австрийско предприятие от фармацевтичната индустрия, създадено през 2006г за опаковане на лекарствени продукти за хуманната медицина и хранителни добавки. Високото качество и установените стандарти на добри производствени и лабораторни практики са утвърдили компанията като предпочитан партньор на световно известни производители на лекарства като Genericon, Mylan, Synton, Actavis и др.

GE Pharmaceuticals непрекъснато разширява производствения обем и инвестициите в човешки ресурси и производствени мощности. В двата модерни завода, разположени в Индустриалната зона на Ботевград, над 190 работници и служители допринасят за развитието на компанията и удовлетвореността на клиенти и потребители.

Кариера в компанията

GE Pharmaceuticals  развива социално отговорна политика към персонала като оценява приноса на всеки служител и предоставя възможности за развитие. Компанията цени опита и уменията на хората си и насърчва приемствеността и екипната работа между тях. Да дава път на млади хора от региона за обучение и професионално развитие е един от приоритетите на фирмата.

Контакти
Джи И Фармасютикълс ООД
ЕИК: 131449290
Адрес: Промишлена зона
Местност Чеканица юг
2140 Ботевград
Телефон: 0882 11 32 82
 www.ge-ph.com
Политика за защита на личните данни на Джи И Фармасютикълс ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Джи И Фармасютикълс ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Джи И Фармасютикълс ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Джи И Фармасютикълс ООД
27.08.19 Ботевград; Заплата от 1200 до 1400 BGN (Бруто)
10.09.19 Ботевград
10.09.19 Ботевград
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Джи И Фармасютикълс ООД в Jobs.bg. ©2019