ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ EООД
Търговия на едро и дребно Служители: 1000; Градове: София, Пловдив, Варна, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора, Ямбол и Враца.; Година на основаване: 2004; Придобивки:  Ваучери за храна;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Партита, тиймбилдинг и спортни събития;    Зала за игри/фитнес;    Карта за спорт;    Допълнително здравно застраховане;  


ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ EООД

За компанията
Компанията Практикер е една от водещите вериги в „Направи си сам” сектора.

На 17 септември 2004 г. Практикер отваря първия си магазин в България в град София. Още 8 магазина са отворени в страната в изключително краткия срок от 3 години и половина – Пловдив, Варна, София Люлин, Плевен, Велико Търново, Русе,  Бургас и Стара Загора.

Целта на Практикер в България е винаги да бъде на лидерска позиция в „Направи си сам" сектора,  за което свидетелства последователната и активна политика на веригата в страната.
Кариера в компанията
Практикер Ритейл ЕООД е стабилен и коректен работодател, осигуряващ над 1000 работни места в България. Компанията си е поставила за цел да придобие стабилни пазарни позиции, разчитайки на ясно зададена стратегия и отдаден и проактивен ръководен състав. Практикер предоставя отлични възможности за професионално развитие, предлагайки различни обучения и стимулирайки работата в екип.

Ние подкрепяме и мотивираме нашите служители
 
Компанията има добре развита система за обучение на персонала, насочена в 4 основни направления:
-    Първоначално въвеждане в работата;
-    Развитие на професионалните умения;
-    Продуктова компетентност;
-    Развитие на управленските умения.
Системата за обучение на персонала включва въвеждащи програми за новопостъпили служители, обучения на работното място и обмяна на опит, както и специализирани обучения за конкретни професионални умения. В обученията се използват вътрешни и външни ресурси, в зависимост от потребностите на обучавания служител. Служители с повече опит и по-дълъг трудов стаж в компанията участват в надграждащи обучения. Организират се тийм билдинг и спортни събития, целящи сплотяване на колектива.

Възможности за работа

На входа на компанията ние търсим хора основно за стартовите позиции – продавач-консултант, касиер и складов работник. Всеки може да кандидатства за тези длъжности, независимо дали има или не предишен опит, защото за нас са важни не само натрупаните знания и умения, а и желанието за развитие, за научаване на нови неща.
Ако Вие отговаряте на този профил и вече сте част от нашия екип, ако искате да се развивате в йерархията на магазинната ни мрежа, то възможностите са следните: 

  • Заместник-управител на отдел
  • Управител на отдел
  • Заместник-управител на хипермаркет
  • Управител на хипермаркет

Една друга, съвсем реална възможност за развитие, е позиция в Централния ни офис в град София.

Всички вакантни ръководни и експертни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители.

Ако сте позитивни, организирани, ако имате добри комуникативни умения и сте мотивирани за работа в екип, ако сте проактивни и гъвкави, кандидатствайте за работа в Практикер.

В Практикер можете да намерите професионални предизвикателства, развитие и да направите крачка напред в своята кариера! Ако вече виждате бъдещето си при нас, то ние с удоволствие ще се запознаем с Вас!
Контакти
ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ EООД
ЕИК: 200525782
Адрес: гр. София, ул. Околовръстен път No 265, Хипермаркет "Технополис"
 www.praktiker.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ EООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ПРАКТИКЕР РИТЕЙЛ EООД в Jobs.bg. ©2020