ГРАФИТИ СТУДИО ООД
Дублаж и субтитриране на ТВ програми, филми, реклами и др. Служители: 10-25; Градове: София; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Социален пакет;  

ГРАФИТИ СТУДИО ООД

За компанията
"Графити Студио" е българска компания, която извършва дублаж и субтитриране на ТВ програми, филми и реклами на повече от 100 езика. Нашето портфолио включва клиенти като Discovery Channel, Fox International Channels, Netflix, AXN, Warner Bros, Apple, Samsung, BMW и други.

Нашата мисия е да помагаме на компании от целия свят да се свързват и да комуникират с техните целеви аудитории, като преодоляваме езикови и културни бариери. Ние предоставяме на своите Клиенти спокойствието, че тяхното медийно съдържание е съобразено с културните особености на техния целеви пазар.
Кариера в компанията
"Графити Студио" предлага изключителни възможности на талантливи професионалисти да вземат участие в иновативни медийни проекти. Ние непрекъснато търсим нови таланти, които да се присъединят към нашия разнообразен екип от професионалисти.

Ако притежавате амбиция, отговорност, мотивация и креативност; ако желаете да работите по вдъхновяващи  медийни проекти; ако поставяте екипа над себе си; ако не се страхувате от предизвикателства и промени; ако изпитвате истинска страст към работата си; ако си поставяте високи цели и се стремите да ги постигате; ако искате да работите с професионалисти, които са също толкова компетентни, креативни и талантливи, колкото сте и вие, в компания, в която ценят труда ви и в която ще бъдете щастливи да прекарвате по-голямата част от деня си, научавайки нови неща и предавайки опита си на другите; ако търсите работната среда, в която да вдъхнете живот на идеите си и да намерите своето истинско работно място, не се колебайте да изпратите своите CV и мотивационно писмо.
Контакти
ГРАФИТИ СТУДИО ООД
ЕИК: 121523275
Адрес: ул. "Кузман Шапкарев" 1, 1000 София, България
Телефон: +35929552041
 www.graffittistudio.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ГРАФИТИ СТУДИО ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ГРАФИТИ СТУДИО ООД
15.09.20 София
11.09.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ГРАФИТИ СТУДИО ООД в Jobs.bg. ©2020