ЗД ЕВРОИНС АД/ София
Застраховане


ЗД ЕВРОИНС АД/ София

За компанията
“ЗД ЕВРОИНС” АД, динамично развиваща се компания – Акционерно дружество , с дългогодишна история и установени традиции в областта на застраховането
Дружеството е част от холдингова структура -"Еврохолд България" АД

"Еврохолд България" АД е холдингова компания, основана през 1995 г. В продължение на 15 години Холдингът, чрез дъщерните си дружества, развива  дейност в различни сектори от икономиката като производство, небанкови финансови услуги, застраховане, лизинг и продажба на нови автомобили. 
Сред по-значимите инвестиции на компанията през годините са създаване, придобиване и управление на множество дружества с национално и регионално икономическо значение.

Компании от стратегическото портфолио:
- “Евроинс Иншурънс Груп” ,“Авто Юнион Груп”, “Евролийз Груп” , „Евро–Финанс”.

2011 година – Осъществено двойно листване. От 15 декември акциите на „Еврохолд България“АД са регистрирани за търговия на Варшавската фондова борса.  

2013 година – Придобиване на целия бизнес на ИНТЕРАМЕРИКАН Общо застраховане и Животозастраховане в България от холандската финансова група АХМЕА Б.В.   

2013 година – Придобиване на застрахователния бизнес в България и Румъния на международната застрахователна група „Кю Би И“.

Основни принципи на "ЗД ЕВРОИНС" АД:
  • Мотивиране на служителите  и  подпомагане развитието на своите клиенти, партньори и инвеститори в съответствие със световните социално-етични принципи.
  • Разширяване на пазарния  дял и надминаване очакванията на клиенти и партньори, предоставяйки им надеждност и сигурност.
Контакти
ЗД ЕВРОИНС АД/ София
ЕИК: 121265113
Адрес: 1592 СОФИЯ
БУЛ. "ХРИСТОФОР КОЛУМБ" 43
Телефон: 9651552
Длъжностно лице по защита на личните данни - ЗД ЕВРОИНС АД/ София
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗД ЕВРОИНС АД/ София по имейл. Email:  
Всички обяви на ЗД ЕВРОИНС АД/ София
21.05.19 София
16.05.19
 IT Specialist / Support
София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЗД ЕВРОИНС АД/ София в Jobs.bg. ©2019