СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД
Производство на машини за строителството Служители: 180; Градове: Русе; Година на основаване: 1987; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Безплатен транспорт;    Безплатна храна;    Карти за спорт;  


СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД

За компанията

Производствената фирма „Строително оборудване“ ЕООД, гр. Русе е основана през 1987г., като предприятие за хидропробивна техника, част от Комбината за тежко машиностроене (КТМ). В периода 2005-2017г. фирмата е част от шведската Група Атлас Копко, която през годините  инвестира интензивно в строежа на нови производствени мощности, оптимизация на производствения процес и обогатяване на гамата на произвежданите изделия. 

От началото на месец февруари 2018г. фирмата е придобита от шведската Група Хускварна, като сделката е част от инвестиционното преструктуриране, което предприема мажоритарния собственик и на двете фирми Инвеститор АБ.

В завода се произвеждат лека трамбоваща техника, техника за обработка на бетон, ръчна хидравлична техника за строителството - като чукове, захранващи хидравлични станции, помпи, резачки, машини за ядково пробиване. 

Основите дейности на фирмата са разработване, дизайн и монтаж на машините. В структурата на производствената фирма е обособен отдел Конструктивен и развитие със собствена лаборатория, в който работят 24 човека. Отделът се развива като Център по компетенции за изделията, които произвеждаме.

Дистрибуцията и продажбите на изделията се осигуряват от дистрибуционните и търговски центрове на Групата.

Във фирмата работят 180 човека.

 
Контакти
СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД
ЕИК: 827195963
Адрес: бул. Тутракан №100,
гр. Русе, 7000
Телефон: 082 810 560
 http://www.husqvarnacp.com
Политика за защита на личните данни на СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД
29.07.20 Русе
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ ЕООД в Jobs.bg. ©2020