Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко.
Правни и юридически услуги


Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко.

За компанията
Основана през 1991 година, „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е една от първите български правни кантори в страната.

Към момента дружеството е една от водещите кантори в България, която успешно обединява консултантска работа с отлична практика в разрешаването на съдебни спорове.

Кантората предоставя правни услуги в областта на корпоративното и търговско право, със специален акцент върху върху данъчния и финансовия сектор, сливания и придобивания, преструктуриране, несъстоятелност, рисков капитал и обезпечени кредити за големи местни клиенти и редица чуждестранни инвеститори.

Преди повече от 25 години „Георгиев, Тодоров и Ко.“ постави традициите на една от най-успешните кантори в България. Екипът ни изгради корпоративна култура, фокусирана върху намиране на правилните решения за клиентите ни, което да им помогне да разгърнат потенциала си.

Като член на международната организация Lawyers Associated Worldwide (LAW) с членуващи над сто страни и  Vogel Global Competition Network, „Георгиев, Тодоров и Ко.“  разполага с достъп до богата и мащабна информационна мрежа, която осигурява възможност за специализирани правни консултации на международно ниво.

Постигнатите високи резултати от изключително квалифицирания и компетентен екип на  „Георгиев, Тодоров и Ко.“ са това, което ни дава основание да сме една от водещите правни кантори в България.
Контакти
Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко.
ЕИК: 131437426
Адрес: "Парчевич" 27
Телефон: 9376500
Fax: 9376525
 www.georg-tod.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко. по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко. в Jobs.bg. ©2020