БТВ Медиа Груп ЕАД
Медии


БТВ Медиа Груп ЕАД

За компанията
bTV е първата частна национална телевизия в България.

За 10 години bTV категорично се наложи като най-гледания ТВ канал в България с близо 37% дял от всички зрители и с челни позиции на рекламния пазар.

През 2010 г. bTV стана част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markiza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action и Ring.BG в България.

bTV е гъвкава, креативна и винаги отворена за своите зрители. Наша oсновна цел е да продължим да разширяваме дейноста си и да останем пример в сферата на телевизионната индустрия.

bTV е разпозната като предпочитан работодател, тъй като дава възможност на своите служители да въвеждат новостите на пазара и да реализират пълния си потенциал.

Ако искате да сте част от нашия екип, имате възможност да кандидатствате за длъжността:
Контакти
БТВ Медиа Груп ЕАД
ЕИК: 130081393
 www.btv.bg
Политика за защита на личните данни на БТВ Медиа Груп ЕАД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БТВ Медиа Груп ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от БТВ Медиа Груп ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на БТВ Медиа Груп ЕАД
24.06.20
 Information Security Officer
София
26.06.20 София
18.06.20 София
07.07.20 София
19.06.20 София, Стаж
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на БТВ Медиа Груп ЕАД в Jobs.bg. ©2020