ИКИС СЛ ООД
ИКИС СЛ ООД е компания, занимаваща се с разработка, производство и асемблиране на иновативни, високотехнологични машини за лазерно рязане, системи за осветление и метални изделия. Служители: 50; Градове: Гр. София, с. Волуяк, ул. " Бел камък " № 9; Година на основаване: 1998; Придобивки:  Осигурен безплатен транспорт от и до метростанция Сливница;    Безплатни обучения/курсове;    Възможност за развитие;    Допълнително здравно осигуряване;    Офис напитки;    Фирмени екипни събития;  

ИКИС СЛ ООД

За компанията
ИКИС СЛ ООД, е създадена през 1998 година, като основна дейност на компанията са проектиране, производство, асемблиране, инсталиране, гаранционно и следгаранционно обслужване на високотехнологични машини, LED осветителни системи и метални изделия.

Високотехнологичното оборудване, новоизграден модерен производствен парк и високо квалифициран екип от специалисти, позволяват на ИКИС СЛ ООД, повече от двадесет години да предоставя на своите партньори комплексни решения за проектиране, производство и асемблиране в областта на машиностроенето, LED осветлението и металообработването.

ИКИС СЛ ООД е иновативна компания. Произвежданите и влагани в нашите изделия компоненти, са гаранция за сигурност и качество. Стремежът ни е продуктите произвеждани от нас, винаги да са в крак с технологичните иновации, така че да бъдат актуални, ефективни, функционални и едновременно с това стилово издържани.

Постигаме целите си чрез гъвкаво, цялостно управление на дейностите и качественото им изпълнение до персоналното внимание към всеки клиент. Всичко това се
базира на дългогодишния ни опит, качествените материали и консумативи, които влагаме в
нашите продукти, както и на техническата обезпеченост и висок професионализъм на повече
от 60 специалисти, които имат висок потенциал и дългогодишен професионален опит.

Фирмата има установени дългогодишни отношения с български и чуждестранни партньори: UNICREDIT, DSK, MITSUBISHI ELECTRIC, DM, IPG, LIDL, MOBILTEL, LAPOST, PRECITEC, NISSAN, CITROEN, SEAT, LANTEK, TOYOTA, LUFTHANSA TECHNIK, GAMBINI, UBB, BURGER KING, BALLUFF, KINO ARENA, REXROTH, KFC, SANDVIK, HOFFMANN и други.
Кариера в компанията
ИКИС СЛ ООД предлага:
• Допълнително здравно осигуряване;
• Коректност и възможност за професионално развитие;
• Дългосрочно и сигурно работно място в утвърдена производствена фирма;
• Обучение свързано, както с индивидуално развитие, така и в областта на високотехнологични иновации;
• Осигурен транспорт от метростанция Сливница до фабриката в с. Волуяк, ул. „Бел камък” №9.
Контакти
ИКИС СЛ ООД
ЕИК: 121553717
Адрес: село Волуяк, улица "Бел камък" 9
Телефон: +359 886190585
 www.ikis-sl.com
 https://www.facebook.com/IKIS-Studio-Light-186650354697033/
Искам да получавам известия за новите обяви от ИКИС СЛ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИКИС СЛ ООД
11.09.20 София; Заплата от 1300 до 1500 BGN (Нето)
вчера София; Заплата от 900 до 1100 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ИКИС СЛ ООД в Jobs.bg. ©2020