Каменица АД
„Каменица” АД е водещ пивовар на българския пазар, част от Molson Coors Company. Компанията е първата бира на България, която започва дейността си от 1881 и която поставя основите на пивоварната индустрия в страната ни. Служители: 600; Градове: София, Пловдив, Хасково; Година на основаване: 1881; Придобивки:  Застраховка живот / Life insurance;    Допълнително здравно осигуряване / Additional health insurance;    Сума за храна / Food allowances;    Бонусна сума за Коледа и Великден / Bonus for Christmas and Easter;    Допълнителен платен годишен отпуск / Extra paid leave days;    Безплатна бира на месец / Free beer monthly;   Технологии: SAP; Tableau; SuccessFactors;

Каменица АД

За компанията
„Каменица” АД е водеща пивоварна компания в България, част от Molson Coors Beverage Company. Компанията е пионер в българската пивоварна индустрия, като поставя началото й през далечната 1881 г. Дружеството е единственият български пивопроизводител, който съчетава 3 световноизвестни пивоварни традиции – белгийската, немската и чешката, като по този начин очарова своите потребители и клиенти с изключително богато портфолио, включващо местните марки „Каменица“, Astika, „Бургаско“, „Славена“, както и водещите интернационални марки Staropramen, Stella Artois и Beck’s, които произвежда по лиценз. Безценна част от портфолиото са и вносните марки – белгийските Leffe Blonde, Leffe Brune, Hoegaarden, най-известната мексиканска бира в света Corona, както и изкусителното предложение от страната на сайдера – Великобритания – Carling Cider. За последните пет години „Каменица” АД е инвестирала повече от 60 млн. евро в своето производство, логистика и търговска дейност. 


„Каменица“ АД оперира с една пивоварна в град Хасково. През април 2019 г. компанията откри в родния си град Пловдив микропивоварна за производство на ръчно-приготвени занаятчийски бири и ресторант, в който всички бирен любители могат да се насладят на чаша хубава бира, съчетана с подходящ тип ястие.


Мисията ни е да обединяваме хората да празнуват заедно  моментите в живота, а амбицията ни е да бъдем Избор №1 за своите  служители, потребители и клиенти. В сърцето на компанията е бирата, а служителите и тяхната страст в правенето на бира е това, което я превръщат от зрънце ечемик в пивка кехлибарена течност, любима на хиляди почитатели.
Кариера в компанията

Развийте своята кариера с помощта на нашата рецепта от предизвикателна работа и възможности за нови знания
С помощта на нашия Център за обучение „Избор №1“ служителите могат да се възползват от възможности за обучение в реално време, задачи за развитие, онлайн курсове и различни други практики за постигане на по-голям успех на настоящата позиция и за подготовка за тази, към която се стремят, независимо дали ще ръководят себе си, другите или бизнеса.

Нашите програми за развитие акцентират върху формирането на вашите нагласи, умения и система от инструменти, така че нашите хора и нашият бизнес да израстват заедно.

Контакти
Каменица АД
ЕИК: 825347340
Адрес: Централен офис София “Каменица” АД
София 1784, ул.Иван Абаджиев 2, бизнес сграда Office A, ет.3


Пивоварна "Каменица” АД, гр. Хасково 6300
Северна Индустриална зона
 https://jobs.molsoncoors.com/Kamenitza/?locale=bg_BG
 https://www.linkedin.com/company/kamenitza-brewery-former-ab-inbev-/?viewAsMember=true
Политика за защита на личните данни на Каменица АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Каменица АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Каменица АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Каменица АД
31.07.20
 Commercial Trainer
София
24.07.20 София
24.07.20 Пловдив
20.07.20 София
06.08.20 Пловдив
05.08.20 Хасково
30.07.20 Хасково
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на Каменица АД в Jobs.bg. ©2020