Каменица АД
„Каменица” АД е водещ пивовар на българския пазар, част от Molson Coors Company. Компанията е първата бира на България, която започва дейността си от 1881 и която поставя основите на пивоварната индустрия в страната ни. Служители: 500; Градове: София, Пловдив, Хасково; Година на основаване: 1881; Придобивки:  Застраховка живот / Life insurance;    Допълнително здравно осигуряване / Additional health insurance;    Сума за храна / Food allowances;    Бонусна сума за Коледа и Великден / Bonus for Christmas and Easter;    Допълнителен платен годишен отпуск / Extra paid leave days;    Безплатна бира на месец / Free beer monthly;   Технологии: SAP; Tableau; SuccessFactors;


Каменица АД

За компанията

„Каменица” АД е водещ пивовар на българския пазар, част от Molson Coors Company. Компанията е първата бира на България, която започва дейността си от 1881 и която поставя основите на пивоварната индустрия в страната ни.

Към днешни дни „Каменица” АД се гордее, че предоставя на консуматорите си най-голямата гама от продукти на бирения пазар със своите седем водещи марки.

Компанията е единственият български пивопроизводител, който съчетава 3 световно известни пивоварни традици – Белгийската, Немската и Чешката, и осигурява изключителни преживявания на своите консуматори.

Портфолиото на „Каменица” АД включва както местните марки Kamenitza, Astika, Бургаско пиво, Славена, така и водещите световни марки Stella Artois, Beck’s и Staropramen.

Компанията оперира с една пивоварна в Хасково.

„Каменица” АД оперира на динамичен бирен пазар с постоянно нарастващ пазарен дял и затвърждаваща се водеща позиция. Основните принципи в развитието и управлението на компанията са инвестициите и иновациите. През периода 2008 – 2012 година, „Каменица” АД инвестира около 90 милиона лева, повечето от които в своята пивоварна в Хасково.

Като активен участник в обществото „Каменица” АД се стреми да бъде не просто производител на бира, но преди всичко социално отговорна компания. Компанията реализира и организира няколко инициативи в този контекст, една, от които е „Алкохолът е лош шофьор”. Петото издание на кампанията получи награда за най-добра кампания в сферата на пътната безопасност за 2012 от фондация „Годишни награди за пътна безопасност”. Тя беше отличена и в годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнеслидерите, и е класирана в Топ 5 на престижния международен конкурс SABRE в категорията Cause-Related marketing. С тези инициативи „Каменица” АД се стреми да бъде отговорна към обществото и да показва ангажираността си към него.

Кариера в компанията

Хората на Каменица:
Общият брой на служителите на „Каменица” АД е около 750, което ни прави най-големият работодател в бирената индустрия в страната. През 2012 компанията зае второ място в категорията „Работодател от реалния сектор с най-много разкрити работни места по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси” за отворени позиции за млади хора.

Развитието, бързите решения, скоростта и неформалните отношения са от изключителна важност за нашите хора. Гордеем се с резултатите от Проучването на удовлетвореността за 2012, което показа едно от най-високите нива на удовлетвореност в Молсън Корс Европа от компанията, лоялност и ангажираност към компанията. Тези резултати ни поставят сред водещите 10% компании в сектора на бързооборотните стоки с най-високо ниво на удовлетвореност спрямо проучването на ICMA за 2012 в Европа.

Хората в „Каменица” АД са една специална категория хора, които да пасват на нашия дух и култура. Това са хора с високи амбиции, които искат бързо да се развиват и да израстват, да получават редовна и справедлива оценка за работата си, с други думи те искат мениджмънта да разчисти пътя пред тях, за да могат те да изградят и реализират своите постижения.

Това са динамични хора, които не се плашат от предизвикателствата, хора със страст, към това което вършат и в които има енергия да карат нещата да се случват, хора, които предизвикват стандартите и очакваното, които не се страхуват да поемат лична отговорност и гонят не просто задоволителни и добри резултати, а изключителни резултати.

Стажантска програма
Основната стажантска програма в компанията е Глобалната стажантска програма, която продължава от 6 месеца до 18 месеца. Тя е насочена към студенти, завършващи или завършили висшето си образование преди не повече от 1 година, с не повече от 1-2 години опит.

Целта на програмата е да даде възможност на младите хора да развият уменията си и да натрупат практически знания като се запознаят с нашия бизнес и изпълняват реална работна длъжност в рамките на програмата. Дългосрочната цел на стажантската програма е стажантите да останат част от екипа на Каменица.

Нямаме изисквания за опит и задълбочени познания,. Това което обаче задължително търсим да разпознаем в кандидатите се повтаря навсякъде- ние търсим специфичен вид хора.

Контакти
Каменица АД
ЕИК: 825347340
Адрес: Централен офис София “Каменица” АД
София 1784, ул.Иван Абаджиев 2, бизнес сграда Office A, ет.3


Пивоварна "Каменица” АД, гр. Хасково
Хасково 6300
Северна Инд
 www.kamenitzacompany.bg
 https://www.linkedin.com/company/kamenitza
Политика за защита на личните данни на Каменица АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Каменица АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Каменица АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Каменица АД
10.01.20
 Key Accounts Chain Manager
София
09.01.20 София
вчера Хасково
вчера
 Лаборант
Хасково
вчера Хасково
вчера Хасково
вчера Хасково
09.01.20 Перник
09.01.20 Стара Загора
09.01.20 Пловдив
1 - 10 от 10
Корпортивен профил на Каменица АД в Jobs.bg. ©2020