АГРИЯ АД
Производство на препарати за растителна защита. Служители: 300; Градове: Производство в гр.Пловдив и офис в гр. София; Година на основаване: 1932; Придобивки:  Служебен транспорт;    Ваучери за храна;    Обучения;  

АГРИЯ АД

За компанията
“Агрия” АД е единственият български производител на препарати за растителна защита. Създадена още през 1932 година, компанията  предлага качествени продукти и обслужване, които отговарят на високите изисквания и очаквания на клиентите ни по целия свят. 

Днес в АГРИЯ АД интензивно работят  два основни цеха за прозводство, формулация и разфасовка на препарати за растителна защита от групата на Дитиокарбаматите и мед-съдържащи водноумокряеми прахове. 


В ежедневната ни работа се стремим:
-  да  достигаме максимума в изискванията  на международните трудови и социални стандарти

- да създадем гъвкави и съвременни  условия на труд, които да стимулират нашите служители да дават най-доброто от себе си.

- да дадем шанс на всеки да развие уменията си, да придобие по-висока квалификация и  да израстне кариерно. 

Съзнаваме, че нашият най-голям капитал, това са нашите служители. Хората на Агрия. Ето защо осигуряваме не само стабилен пакет социални придобивки, но и възможност за усъвършенстване и обучение.  Атрактивният ни пакет от придобивки включва сигурно и адекватно възнаграждение, социални придобивки, възможност за балансиране на личния и професионалния живот. 

Следим позиционирането си  на пазара на труда , за да можем да продължим да привличаме и развиваме талантливите и амбициозните. 
Контакти
АГРИЯ АД
ЕИК: 115006106
Адрес: гр.Пловдив
Асеновградско шосе
Телефон: 032273500
Fax: 032638377
 www.agria.bg
Политика за защита на личните данни на АГРИЯ АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АГРИЯ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от АГРИЯ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на АГРИЯ АД
22.10.20 Пловдив
20.10.20 Пловдив
20.10.20 Пловдив
20.10.20 Пловдив
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на АГРИЯ АД в Jobs.bg. ©2020