ХЕНЛИХ ООД
Търговия

ХЕНЛИХ ООД

За компанията
Хенлих ООД е инженерно-търговска фирма, част от международната Hennlich Group, която се състои от идентични по дейност и продукти компании с офиси в 22 европейски държави.

Хенлих ООД предлага широк набор от индустриални решения за българските производства, разпределени в 5 отдела: Хидротех, Линтех, Цематех, Мерес, Уплътнители и Пружини. В продуктовото портфолио на фирмата можете да откриете помпи, компенсатори, дюзи, контрол на запрашаването, дозиращи съоръжения, бързи връзки, смазочна техника, нагреватели, пружини, уплътнители, кабеловодещи вериги, линейни лагери и др.

Хенлих е официален представител на повече от 50 международни марки производители, сред които igus, Lechler, SKF, THK, Sera, GHM. Всички продукти, които предлага фирмата, са сертифицирани и отговарят на европейските стандарти.

Екипът на Хенлих в България е изграден от висококвалифицирани инженери и технически специалисти, които имат капацитета освен да доставят качествени продукти, да консултират клиентите си за най-добрите индустриални решения.

През 2017 година Хенлих България отваря и сервиз на територията на град Пловдив, който има компетенциите и капацитета да отговаря на запитвания от клиенти, свързани с всички продукти от портфолиото ни.

От 1922 г., когато Hennlich Group е създадена, всички компании в групата следват неотклонно една цел – да се превърнат в Single Source Supplier за своите клиенти.
Кариера в компанията

Като непрестанно развиваща се и динамична фирма, Хенлих ООД винаги приветства хората с модерно и инициативно мислене, креативност, организираност и отговорност. Не се колебайте да кандидатствате при нас.

Вашата смелост днес може да доведе до нашия съвместен успех в утрешния ден!

Очакваме Вашите мотивирани кандидатури.

Контакти
ХЕНЛИХ ООД
ЕИК: 115922711
Адрес: 4003 гр. Пловдив
ул. Брезовско шосе №147А, Рота център, ет. 3
Телефон: 032/511 327
Fax: 032/621 929
 http://www.hennlich.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ХЕНЛИХ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ХЕНЛИХ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ХЕНЛИХ ООД в Jobs.bg. ©2020