СИТИБУЛ ООД
инвестиции и управление на недвижими имоти Градове: София; Година на основаване: 1997;


СИТИБУЛ ООД

За компанията
История на фирмата

Агенция за недвижими имоти СИТИБУЛ ООД е създадена през 1997 г. от Злати Димитров с основна дейност- продажба на недвижими имоти. През годините компанията е успяла да разшири дейността си, съобразявайки се с бързо развиващия се пазар.

☞ Към момента агенцията работи на няколко различни маркетингови нива- стопанисване и управление на недвижими  имоти, консултация и продажба на апаратменти, сгради, офиси, парцели, инвестиции в имоти. Брокерите работят както на територията на цяла София, така и в София- област. Фирма СИТИБУЛ ООД. разполага с офиси също в Перник и 
Кюстендил. В офис София работи силен и сплотен екип, състоящ се от млади, амбициозни и креативни хора, с необходимата квалификация.

☞ През 1997 година фирмата стартира и един нов за времето си проект- Управленито на недвижими имоти. Днес, 23 години по-късно, броят на стопанисваните имоти надвишава 150, а хората, гласуващи доверие на фирмата стават все повече. До 2005 година Ситибул е единствената фирма на българския пазар, предлагаща подобен тип услуга. Дори към момента започното от Ситибул още през 1997 година начинание, наречено "Управление на имоти", предлага уникални по рода си условия на имотния пазар и дава най-добрите гаранции на собствениците.

☞ През 2005 година СИТИБУЛ ООД. започва сътрудничеството си с банка „ОББ" по проект за кредитиране на покупки на имоти и финансиране на 
клиентите. Така в лицето на агенцията потребителите откриват и сигурен финансов партньор.


Дейност на организацията

Като консултантска фирма основната дейност, която разива СИТИБУЛ ООД, е именно адекватното и изчерпателно съдействие при покупка или продажба на недвижим имот. Клиентът може да разчита още на:

• Точна пазарна оценка на имота

• Избор на имот от богата и актуална база данни, обновявана и поддържана ежедневно

• Съдействие за ипотечни кредити

• Правни консултации

• Нотариални прехвърляния, изготвяне и набор на документи

• Маркетинг и реклама на всички нива, в български и международни онлайн медии, както и в българските печатни издания
Контакти
СИТИБУЛ ООД
ЕИК: 121381203
Адрес: София, кв. Лозенец, ул.Йоан Екзарх Nо 1, ет. 1
Телефон: 0899997726
 www.citybul.com
Искам да получавам известия за новите обяви от СИТИБУЛ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СИТИБУЛ ООД
08.07.20 София; Заплата 1000 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СИТИБУЛ ООД в Jobs.bg. ©2020