ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД
Разработка и производство на ингредиенти за напитки и храни Служители: 45; Градове: София, Пловдив; Година на основаване: 1995; Придобивки:  Организиран служебен транспорт от Метростанция "Цариградско шосе";    месечна карта за градската мрежа на София;    спортна зала за игри в офиса;  

ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД

За компанията
„Пантелей Тошев“ ООД е бързоразвиваща се компания, специализирана в разработка и производство на ингредиенти за напитки и храни.
Кариера в компанията
Нашите служители са талантливи и опитни хора, които използват ежедневно науката и технологиите, за да се справят с предизвикателствата. Те създават с желание иновативни решения, които могат да подобрят човешкия живот и хранене. Ако и вие имате подобни интереси, присъединете се към „Пантелей Тошев“ ООД и разкрийте потенциала си.

Ние предлагаме възможности за кариера в широк спектър от дисциплини, включително изследвания и развитие на продукта, маркетинг и продажби, финанси, и др. Можете да си поставяте предизвикателни цели и да ги следвате. Можете да растете в йерархията. Можете да дадете приноса си. Каним ви да научите повече за тези възможности. Намерете своето място в нашия екип.

Ако споделяте нашата страст за подобряване на храненето на човека и искате да изгради кариера, с която да можете да се гордеете, научете повече за „Пантелей Тошев“ ООД, свържете се с нас, присъединете се към екипа ни.
Контакти
ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД
ЕИК: 121813346
Адрес: с. Лозен 1151
Столична община
ул. "Съединение" №311
Телефон: 9231800
 www.toshev.eu
Искам да получавам известия за новите обяви от ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД
30.06.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ПАНТЕЛЕЙ ТОШЕВ ООД в Jobs.bg. ©2020