БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД
Берс Лоджистикс Фреш оперира складови пространства, регулирани от Изпълнителната агенция по лекарства и Българската агенция по безопасност на храните, с модерна инфраструктура и автопарк от собствени и наети транспортни средства. Придобивки:  Бонусна система;    Транспорт;    Ваучери за храна;    Развитие;    Фирмено обучение;    Допълнителни курсове за обучение;  


БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД

За компанията
Берс Лоджистикс Фреш оперира над 8000кв. м. складови пространства, регулирани от Изпълнителната агенция по лекарства и Българската агенция по безопасност на храните, с модерна инфраструктура и автопарк.

Разполагаме с екип от професионалисти с богат опит от повече от 10 години в международната и местната логистична индустрия. Познанията на местния пазар и глобално know-how в съчетание с иновативен подход към установени местни практики ни е спомогнало да изградим широка мрежа от клиенти и партньори.

Ние работим тясно с някои от водещите вносители на бързооборотни стоки, супермаркет вериги, дистрибутори, организации от публичния (държавен) сектор, както и фармацевтични компании, сред които Метро, Т Маркет, Била и др. Продължаваме да разширяваме нашата мрежа посредством професионални, гъвкави и ориентирани към клиента интегрирани логистични услуги.    

Екип от над 160 души управлява ежедневни доставки до повече от 100 различни точки в страната с температурно контролиран транспорт.
 
Контакти
БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД
ЕИК: 175081145
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БЕРС ЛОДЖИСТИКС ФРЕШ ЕООД в Jobs.bg. ©2020