Унивег България ЕООД
UNIVEG България оперира складови пространства, регулирани от Изпълнителната агенция по лекарства и Българската агенция по безопасност на храните, с модерна инфраструктура и автопарк от собствени и наети транспортни средства. Служители: 130; Градове: 1; Година на основаване: 1987; Придобивки:  Бонусна система;    Транспорт;    Ваучери за храна;    Развитие;    Фирмено обучение;    Допълнителни курсове за обучение;  
Унивег България ЕООД
За компанията
UNIVEG България оперира над 8000кв. м .складови пространства, регулирани от Изпълнителната агенция по лекарства и Българската агенция по безопасност на храните, с модерна инфраструктура и автопарк.

Разполагаме с екип от професионалисти с богат опит от повече от 10 години в международната и местната логистична индустрия. Познанията на местния пазар и глобално know-how в съчетание с иновативен подход към установени местни практики ни е спомогнало да изградим широка мрежа от клиенти и партньори.

Ние работим тясно с някои от водещите вносители на бързооборотни стоки, супермаркет вериги, дистрибутори, организации от публичния (държавен) сектор, както и фармацевтични компании. Днес ние продължаваме да разширяваме нашата мрежа посредством професионални, гъвкави и ориентирани към клиента интегрирани логистични услуги.    

Екипът на UNIVEG България от над 130 души управлява ежедневни доставки до повече от 100 различни точки в страната с температурно контролиран транспорт.
Контакти
Унивег България ЕООД
ЕИК: 175081145
Адрес: гр. София
Телефон: 02/ 902 67 00
 www.univeg.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Унивег България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Унивег България ЕООД
22.06.18 София; Заплата от 1050 до 1400 BGN (Бруто)
15.06.18
 Шофьори
София
19.06.18 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Унивег България ЕООД в Jobs.bg. ©2018