АРКО ИМОТИ ООД
Бизнес, консултантски услуги, Недвижими имоти, Правни и юридически услуги

АРКО ИМОТИ ООД

За компанията
Arco Real Estate е част от Arco Vara – водеща група компании в областта на недвижимите имоти. Основана през 1992 г. в Естония, днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави.

Arco Real Estate оперира в България от 2006 г., предлагайки широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. Фирмата също така развива и експлоатира два от най-атрактивните проекти в София – BLVD Residence и LIVD Apartments. Комбинираният ни опит като инвеститор и доставчик на услуги ни позволява да разберем по-добре нуждите на своите клиенти и да предложим най-подходящото решение. Справяме се с предизвикателствата на пазара на недвижими имоти с голяма доза внимание към детайлите и отговорност към клиента.

www.arcoreal.bg | skype:arcobg1
Кариера в компанията

Ние в Arco Real Estate ценим високо своите служители и вярваме, че те са най-големия ни актив.

Ако имате интерес в сферата на недвижимите имоти, независимо дали сте опитен брокер или тепърва започвате своя професионален път, ние с радост ще се запознаем с Вас.

Всички консултанти в Arco Real Estate имат на разположение целия ресурс на компанията, за да бъдат успешни и да изпитват удовлетворение от работата си. Възнаграждението им се формира на база постигнатите резултати като всички разходи за реклама, транспорт и администрация са за сметка на компанията.

На разположение на всички служители са вътрешните специалисти на Arco Real Estate в областта на правото, маркетинга и счетоводството, които са винаги готови да помогнат с точен юридически съвет, ефективен маркетинг подход или конкретна счетоводна консултация.

Ако се интересувате от възможността да работим заедно и за да се свържете с нас, моля изпратете своята автобиография.

 
Контакти
АРКО ИМОТИ ООД
ЕИК: 175104569
Адрес: 1574 София
ул. Коста Лулчев 58А
Телефон: 02/9173077
 www.arcoreal.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АРКО ИМОТИ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АРКО ИМОТИ ООД
24.09.20 София; Заплата 3000 BGN (Нето)
14.09.20 София; Заплата 2000 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на АРКО ИМОТИ ООД в Jobs.bg. ©2020