ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление
Застраховане Придобивки:  Допълнителни дни годишен отпуск;    Допълнително здравно осигуряване;    Безплатни обучения/курсове;  


ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление

За компанията
Застрахователна компания „Лев Инс“ АД е основана през 1996 г. и е сред първите дружества в бранша с изцяло частен капитал, формиран от израелски и български инвеститори. Още от създаването си ЗК „Лев Инс“ АД следва успешно набелязаната посока, като залага на изпреварващи действия, иновативни продукти, коректно отношение и добра комуникация с клиентите. Дружеството е част от финансова група, работеща в областта на Общо застраховане, Животозастраховане, Здравно застраховане и Допълнително пенсионно осигуряване.

През 2016 г. ЗК „Лев Инс“ АД отбеляза 20 години стабилност и просперитет. Компанията е безспорен пазарен лидер в автомобилното застраховане, което съставлява най–големия дял от портфейлите на общозастрахователните дружества в България.  Най-значимото предимство е фактът, че ЗК „Лев Инс” АД е компанията с най–големи застрахователни резерви. Същите са заделени в съответствие с всички законови изисквания и са контролирани от Комисията за финансов надзор на Р. България.  Този факт превръща дружеството във финансово най-стабилното на българския застрахователен пазар.
Устойчивото развитие се дължи на изпреварващия подход при управление на риска чрез прилагане на философията за „Активна корпоративна сигурност”, като нова и адекватна форма на съвременната застрахователна дейност.

ЗК „Лев Инс” АД е спечелила доверието и подкрепата на големите световни презастрахователи и поддържа презастрахователни програми с голям капацитет по основните линии на бизнес. Основни презастрахователи, с които работим, са: Hannover Re, Trust Re,  Markel, Sirius, XL Catlin, Polish Re и др.
Контакти
ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление
ЕИК: 121130788
Адрес: София, бул. "Черни връх" 51 Д
Телефон: 0800 15 333
 www.lev-ins.com
Политика за защита на личните данни на ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление

Длъжностно лице по защита на личните данни - ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление по имейл. Email:  
Всички обяви на ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление
21.09.20 Сливен
21.09.20 Сливен
18.09.20 София
15.09.20 София
14.09.20 София
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на ЗК ЛЕВ ИНС АД / Централно Управление в Jobs.bg. ©2020