ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД
Застраховане


ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД са част от международната група „УНИКА” (UNIQA Group). УНИКА Груп е една от водещите застрахователни групи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. Над 20 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват близо 10 милиона клиенти на УНИКА в 18 страни. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от над 21 процента. УНИКА е представена в 15 страни от региона на Централна и Източна Европа: България, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Унгария, Украйна, Хърватия, Черна Гора и Чешката Република. Освен това в състава на УНИКА Груп влизат и застрахователни компании от Швейцария и Лихтенщайн.
Кариера в компанията
Мисли смело за своята успешна кариера!
Ние в УНИКА България привличаме и задържаме своите служители с устойчив ръст, иновативност, взаимоотношения, основани на взаимно уважение и доверие, фокус върху развитието на хората. Като работодател идентифицираме и развиваме таланта в Компанията, насърчаваме предприемачеството, споделянето на ноу-хау и екипния дух.

Стани част от УНИКА България!
 
Контакти
ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД
ЕИК: 040451865
Адрес: гр. София 1000, район Възраждане
бул. "Тодор Александров" №18
Телефон: 02 8156 874
 www.uniqa.bg
 https://www.facebook.com/UniqaBulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД
04.08.20 София
03.08.20 София
23.07.20 Хасково
14.07.20 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ УНИКА АД в Jobs.bg. ©2020