АК ПЛАСТРОНИК АД
Електроника/електротехника/машиностроене

АК ПЛАСТРОНИК АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
„АК Пластроник“ АД е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Опитът и знанията, които притежаваме, както и мощната подкрепа, която получаваме от AQ GROUP AB, ни дава увереността да проектираме и произвеждаме пластмасови продукти и електронни изделия на микропроцесорна основа и да предлагаме ефективни ценови решения за взискателни индустриални клиенти.

В нашият свят, качество, ефективност и прецизност на доставката, вървят ръка за ръка.

Бизнес концепцията на АК Пластроник е да разработва, произвежда и асемблира компоненти и системи за взискателни индустриални клиенти. С нашия ангажимент за високо качество, нашите клиенти са превръщат в дългосрочни партньори.
Кариера в компанията

Компанията предлага отлични условия за личностно и кариерно развитие. Серията фирмени обучения, езиковите обучения и обмяната на опит с  разположените в цял свят над 40 завода на AQ Group са само част от нашата програма за развитие на служителите.

Социален пакет:
Чрез своята социална политика АК Пластроник осигурява не просто работа, а стандарт на живот. Допълнителна здравна застраховка, допълнителна застраховка живот и ваучери за храна са част от придобивките, с които се ползват всички служители на компанията. Нашите служители са не просто колеги, а и добри приятели. Разнообразните социални мероприятия, тиймбилдинги  и фирмени партита помагат на персонала да бъде повече от добър екип.
 
Контакти
АК ПЛАСТРОНИК АД
ЕИК: 104011529
Адрес: Велико Търново 5004
ул. "Сан Стефано" 32
Телефон: 062 612 308
 http://aqg.se/
Искам да получавам известия за новите обяви от АК ПЛАСТРОНИК АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АК ПЛАСТРОНИК АД в Jobs.bg. ©2020