СИДИ - 92 ЕООД

Известия за новите обяви от СИДИ - 92 ЕООД
СИДИ - 92 ЕООД
Търговия

Контакти

СИДИ - 92 ЕООД
ЕИК: 114632897
Адрес: Плевен -Бивш месокомбинат
Телефон: 064/801819
Факс: 064801819