EOS MATRIX EOOD
Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси, Услуги


EOS MATRIX EOOD

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Немската EOS Group е най-голямата международна финансова група с основен фокус върху управлението на вземания. С над 7000 служители и 55 дъщерни компании, EOS обслужва над 20,000 клиента в 26 страни по света чрез индивидуализирани услуги. Към настоящия момент групата има подразделения в Европа, Азия, Северна и Южна Америка, където предлага своя 40 годишен опит в събирането и 29 годишен опит в изкупуването на вземания.

 ЕОС работи в България от 2002 г. като обслужва всички водещи банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании, както и множество фирми от различни бизнес сфери. Понастоящем на българския пазар групата е представена чрез две свои дъщерни фирми:

  • EOС Матрикс е финансова институция, регистрирана при Българска народна банка, с основен предмет на дейност изкупуване на вземания.  
  • ЕОС Сървисис e правоприемник на 12 годишния опит на EOС Матрикс в областта на услугите, свързани с управлението на просрочени задължения.

 Като член на Международната асоциация за събиране на вземания (ACA International - USA) и Асоциацията за кредитни услуги (CSA - UK),  ние подбираме и прилагаме в България най-добрите практики и технологии за управление на вземания. Желанието ни да наложим етични стандарти на работа в областта на събирането на вземания в България ни подтикна да инициираме създаването на Асоциацията на колекторските агенции в България.

 

Услугите ни включват:

  • Събиране на вземания в страната и още над 120 държави чрез дъщерни дружества и изградена мрежа от стратегически партньорства
  • Изкупуване на вземания
  • Внедряване на специализиран софтуер за събиране на вземания
  • Обучения по събиране на вземания
  • Цялостно консултиране по управлението на вземанията

Повече информация за нас можете да откриете на: bg.eos-solutions.com

 

 

 
Контакти
EOS MATRIX EOOD
ЕИК: 131001375
Адрес: София 1715 ж.к. "Малинова долина", ул "Рачо Петков Казанджията"6, ет.5
Телефон: 9760800
Fax: 9769468
 bg.eos-solutions.com
Политика за защита на личните данни на EOS MATRIX EOOD

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - EOS MATRIX EOOD
Искам да получавам известия за новите обяви от EOS MATRIX EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на EOS MATRIX EOOD в Jobs.bg. ©2020