МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД
Производство


МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД

За компанията

Монди е международна група за производство на опаковки и хартия,  с около 26 000 служители в производствени единици в 31 държави, разположени на четири континента. Тя обслужва пазари по целия свят. Основните производствени единици на Монди са разположени в централна Европа, Русия и Южна Африка.

Историята на „Монди Стамболийски” ЕАД, най-големият производител на целулоза и хартия  в България, започва преди повече от 60 години, когато се създава заводът през 1952 г. на брега на река Марица в град Стамболийски. Създаването на предприятието бележи началото на целулозно-хартиената индустрия като независим отрасъл в България.

Днес заводът е най-големият потребител на технологична дървесина в България, използващ изцяло българска иглолистна дървесина като своя основна суровина. Това е напълно интегриран завод за производство на целулоза и хартия.

Кариера в компанията

За „Монди Стамболийски” хората са успехът на компанията. Ние търсим  хора, които са открити, креативни, компетентни в своята област и желаят да учат непрекъснато. Мащабът и динамичността на производствените и бизнес процесите дават възможности за придобиване на нови знания и практически умения, работа в международни екипи и професионално развитие. Проактивността, поемането на отговорност, уважението, ангажираността и отдадеността са характеристики на фирмената култура, които компанията търси и цени у своите служители. 

 
Контакти
МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД
ЕИК: 130839571
Адрес: гр. Стамболийски п.к. 4210
ул. Заводска, 1
Телефон: 032 909202
Fax: 032 909554
 www.mondigroup.com
Политика за защита на личните данни на МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД в Jobs.bg. ©2019