НЕТ ИНФО ЕАД
Интернет/Електронна търговия, Медии


НЕТ ИНФО ЕАД

За компанията

Нетинфо - част от Нова Броудкастинг Груп, е една от най-големите дигитални медийни и технологични компании в България, пионер в създаването на иновативни дигитални проекти. Основана през 1998 година, още от стартирането на дейността си, цели да покрие всички онлайн нужди на потребителите.

В портфолиото на компанията влизат над 20 онлайн продукта, сред които едни от най-големите български сайтове АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Dariknews.bg, Pariteni.bg и много други.

С обхвата си от 75,5%* от онлайн потребителите в страната, Нетинфо затвърждава водещото си място на българския онлайн пазар и достига до над три милиона и половина души месечно*. Групата отчита над половин милиард разглеждания на страници на месец**.

Като част от стратегията си за въвеждане на иновации на пазара, компанията инвестира и в развитието на други дигитални платформи. Освен портфолиото си от сайтове, Нетинфо развива и още една ниша – произвеждането и дистрибуцията на видео съдържание чрез екипа на 7Talents.

*Gemius, Dec 2019

**Google Analytics, Aug 2019
Контакти
НЕТ ИНФО ЕАД
ЕИК: 202632567
Адрес: 1592 София, район Искър, бул. "Христофор Колумб" 41, ет.3
Телефон: 02/960 3100
 netinfocompany.bg
Политика за защита на личните данни на НЕТ ИНФО ЕАД

Длъжностно лице по защита на личните данни - НЕТ ИНФО ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от НЕТ ИНФО ЕАД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на НЕТ ИНФО ЕАД в Jobs.bg. ©2020