МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД
Здравеопазване Градове в България: Варна; Държави/градове извън България: Лондон;

МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД

За компанията

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 13 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.
За повече информация може да видите следното видео:
https://youtu.be/tOAucf57tUA



Кариера в компанията
✓ Перманентно търсене на таланти. Силно вярваме, че талантът не е непременно свързан с изкуство. Талантът е дарба, вътрешна мотивация и сила да бъдеш, да искаш, да можеш… Концепцията за перманентно търсене на талантливи кадри с амбиция за успешна реализация често бива погрешно асоциирана с високо текучество на кадри. Реалността: не можем да си позволим заради липсваща обява за работа в определен момент да се разминем с истинските таланти.
✓ Корпоративни обучения. При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.
✓ Социални гаранции. Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.
✓ Езикова школа. SWISS DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.
✓ Здравословно хранене. Всеки ден МДЦ „Суис Дентапрайм“ осигурява на служителите си разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества, с високи вкусови качества. Освен това, с приготвянето на чаша зелено смути всеки ден, ръководството на клиниката си поставя за цел да осигури на всеки служител препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи.
✓ Зони за отдих. Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка.
✓ Подаръци за рожден ден. Клиника SWISS DENTARIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.
✓ Корпоративни празници. Екипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.
Контакти
МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД
ЕИК: 206087843
Адрес: Варна
м-ст Вилна зона, ул.27-ма №1
Телефон: 052 36 20 23
Fax: 052 361 834
 www.dentaprime.com
Искам да получавам известия за новите обяви от МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД
01.07.20 Варна
23.06.20 Варна
19.06.20
 DEVELOPERS
Варна
09.07.20 Варна
06.07.20 Варна
06.07.20 Варна
03.07.20 Варна
03.07.20 Варна
19.06.20 Варна
09.07.20 Варна
1 - 10 от 10
Корпортивен профил на МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР СУИС ДЕНТАПРАЙМ ЕАД в Jobs.bg. ©2020