Датамакс АД
Компанията е специализирана в изграждането на интегрирани информационни системи с финансово-икономическа насоченост. Година на основаване: 1995; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Ваучери за храна;    Карта за спорт;    Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;    Гъвкаво работно време;  


Датамакс АД

За компанията
Ние сме Датамакс АД, част от Датамакс систем холдинг АД. Централата на холдинга се намира в центъра на гр.София. Датамакс АД е основана преди повече от 20 години. Наши клиенти са български и международни частни и държавни компании, като основно това са банкови и финансови институции, включително физически лица.

Основната дейност Датамакс АД е свързана с разработване на банков софтуер, изграждане на платежни системи и други специализирани приложения, свързани с обработка на банкови плащания и операции. Основните системи, които се разработват при нас и се моделират и внедряват при клиента, са: банкови, картови и ERP системи.

Датамакс АД е компания с поглед в бъдещето. Ориентирани сме към новите тенденции в информационните технологии в нашия бранш. Целта ни е да продължаваме да заемаме водещи позиции на пазара. Дължим многогодишния си успех на висококвалифицирани и мотивирани експерти, които работят и се развиват при нас. За екипа си търсим креативни хора, с желание да добиват нови знания и умения, да се развиват, да търсят предизвикателства и да намират нестандартни решения.
Кариера в компанията
Компанията ни се интересува от опитни специалисти, както и от такива без опит, които имат желание да добиват практически знания при разработване на компоненти за web приложения на платежни системи. Да придобият знания за работа с операционни системи Linux, многослойни системи клиент сървър, опит в  програмирането на  Perl, SQL ,C, C++ и Oracle БД .

Ако търсите промяна или ново начало.
Ако искате да се развивате и усъвършенствате.
Ако искате да работите в приятелска и спокойна атмосфера.
Ако за Вас е важно мнението Ви да се чува и зачита, заповядайте при нас.

Ще се радваме да се присъедините към екипа ни, където професионализма и приятелството вървят ръка за ръка.
Контакти
Датамакс АД
ЕИК: 831257470
Адрес: София, ул. Иван Вазов 16
Телефон: 921 0860
Fax: 987 9131
 www.datamax.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Датамакс АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Датамакс АД
10.03.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Датамакс АД в Jobs.bg. ©2020