СЕНТИЛИОН ООД
производство на еликтронни модули, продукти, системи и услуги в областите МЕДИЦИНА, АВИАЦИОННА И САТЕЛИТНА ТЕХНИКА, СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ И НАБЛЮДЕНИЕ, ПРЕЦИЗНА ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА Служители: 290; Градове: София; Година на основаване: 1998; Придобивки:  допълнително здравно осигуряване;    ваучери;    карта за спорт;    Бонуси;    Обучения- външни и вътрешни, семинари, конгреси;    Плодове;    Тиймбилдинг активности;    Придобивки за служители със стаж в компанията;  

СЕНТИЛИОН ООД

За компанията

ПРОИЗВОДСТВО НА ОЕМ ПРОДУКТИ

СЕНТИЛИОН ООД е иновативна фирма за производство на електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в областите МЕДИЦИНА, АВИАЦИОННА И САТЕЛИТНА ТЕХНИКА, СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ И ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ и др.

Системата за управление на качеството на СЕНТИЛИОН ООД, покрива изискванията на европейските норми ISO 9001:2015 и ISO 13485:2016. Заедно със съвременното оборудване, използването на иновативни технологии и висок професионализъм, се гарантира създаването на продукти, които отговарят изцяло на строгите потребителски изисквания.
Автоматичен монтаж на електронни елементи, обемен електронен монтаж, механичен монтаж и спомагателни технологични процеси. Асемблиране на всички съвременни корпуси от 0201 чип-компоненти до QFP, BGA, микро BGA и Fine-pitch корпуси. Асемблиране на PoP (Package on Package) конструкции и ASIC компоненти.

ЧИСТА СТАЯ

Две независими помещения тип „Чиста стая“, сертифицирани по стандарт ISO14644-1, клас на чистота 6 и 7. Монтаж на фина оптика, механика и изделия изискващи производство в зона с контролирана среда.

ИНЖЕНЕРНА ЛАБОРАТОРИЯ
  • X-RAY анализ;
  • Тестове в температурни камери;
  • Тестове за якост.
ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО СЛУХОВИ ИМПЛАНТАТИ

СЕНТИЛИОН ООД е официален представител на MED-EL-Австрия, световен лидер в технологиите на имплантируемите решения при загуба на слуха. Извършва сервиз и обслужване за всички елементи на имплантатните системи.
Кариера в компанията
В СЕНТИЛИОН работят опитни ръководители и специалисти с дългогодишен опит, даващи стабилност на компанията, но и много млади и инициативни инженери. Така ние съчетаваме традициите и постоянството в качеството с иновациите и въвеждането на модерни технологии. Компанията се стреми да осигурява най-добрите работни условия на служителите си и постоянно инвестира в тяхното обучение и повишаване на квалификацията. От създаването си до сега СЕНТИЛИОН непрекъснато увеличава броя на служителите си.
 
Във всяко действие ние се ръководим от принципите:
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ- ЗНАНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ, ИНОВАЦИИ
ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ И ОПТИМИЗАЦИЯ- НЕПРЕКЪСНАТО ПОДОБРЕНИЕ
ПОСТОЯНСТВО- КЛЮЧ КЪМ ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ
ПОЧТЕНОСТ- ЧЕСТНОСТ И ОТКРИТОСТ, КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И ЕТИКА
ПОСВЕТЕНОСТ НА КАУЗАТА „СЕНТИЛИОН“

Ако търсите ново предизвикателство, работа, от която да се чувствате удовлетворени, Сентилион е Вашето място.

СЕНТИЛИОН предлага работа както на доказани професионалисти, така и на млади хора, с желание за учене и развитие, на които предстои да натрупват професионални знания и опит.

Ние търсим отговорни хора, които се стремят винаги да постигат положителен резултат в своята работа, хора, които търсят място да покажат какво могат и да развият своя потенциал.

При нас ще можете да се докоснете до високите технологии в областта на електрониката, ще станете част от екип от професионалисти, с които ще можете да споделяте знания и опит.
 
Контакти
СЕНТИЛИОН ООД
ЕИК: 106042594
Адрес: София, 1592, ул. "Илия Бешков" № 6а
Телефон: 02 903 76 53
Fax: 02 974 47 52
 www.centillion.eu
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - СЕНТИЛИОН ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от СЕНТИЛИОН ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СЕНТИЛИОН ООД
28.08.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СЕНТИЛИОН ООД в Jobs.bg. ©2020